Hírek

2016.12.29. 15:34

Érzéketlen jutalommal

Veszprém - Egy megyénkbeli egészségügyi dolgozót annyira felbosszantott a kórház karácsonyi ajándéka, hogy a közösségi oldalán rögtönzött felmérést indított arról, melyik munkáltató hogyan köszönte meg az egész éves munkát az alkalmazottainak.

Penk Tímea

Többen felháborodtak azon, hogy a kórházi dolgozók egy húszszázalékos bútorvásárlási utalványt kaptak karácsonyi ajándékként, amely egy drága üzletben vásárolható le. Az ápolónők ezt megalázónak tartják, hiszen egyikük sincs olyan helyzetben, hogy karácsony előtt bútort vásárolhasson magának, főleg nem egy drága üzletben. Úgy tudják egyébként, hogy ugyanilyen utalványt találtak a postaládájukba egy település lakói is.

Az alkalom szülte felmérés során kiderült, hogy ipari cégek néhány éves munkaviszony után is több mint negyvenezer forintos jutalmat adtak dolgozóiknak. Több egészségügyi és szociális intézmény alkalmazottja is megírta, hogy semmit nem kaptak.

Egy hozzászóló arról számolt be, hogy korábban egy másik megyénkbeli kórházban is hasonló bútorvásárlási kedvezményt adtak ajándékba, de azt a dolgozók egy része visszaküldte a vezetőségnek, míg mások egyszerűen megsemmisítették. Kérték, hogy ha a jövőben jelét akarják adni megbecsülésüknek, és ha valóban meg akarják köszönni a munkájukat, akkor azt ne ilyen érzékelten módon tegyék.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!