Hírek

2016.12.20. 19:56

Razzia a használtcikk-piacon

Pápa - Közös ellenőrzést tartott a pápai használtcikk-piacon - közismert nevén lengyel piacon - a helyi rendőrkapitányság a társszerveivel. A rendőrök nem tapasztaltak jogsértéseket, viszont a társhatóságok igen.

Polgár Tibor

A december 17-ei összehangolt akció célja a használtcikk-piac biztonságának fokozása volt - tudtuk meg a Pápai Rendőrkapitányságtól.

A razzia során a rendőrök, továbbá a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai közösen ellenőrizték a piacon eladásra kínált termékeket. A kapitányság egyenruhásai közel hatvan személyt igazoltattak, több gépjárművet átvizsgáltak, illetve az eladásra kínált értékesebb használt árucikkeket – például kerékpárokat, műszaki berendezéseket, munkagépeket – leellenőrizték a körözési nyilvántartásban.

Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálytalanságot nem találtak, ugyanakkor a társhatóságok több intézkedést is kezdeményeztek az általuk feltárt és a hatáskörükbe tartozó jogsértésekkel kapcsolatban. Az akció végrehajtását a pápai polgárőrség tagjai is segítették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!