Hírek

2017.01.22. 22:04

Juhhodály égett Balatonkenesén, három gázpalack felrobbant (frissítve!)

Balatonkenese - Kigyulladt eddig ismeretlen okból egy tíz méter széles és ötven méter hosszú juhhodály Balatonkenese külterületén, a Dózsa György utcában, vasárnap késő este, közölte Bakos György megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

Hozzátette, a hodály teteje beszakadt, a balatonfűzfői, siófoki, pétfürdői, veszprémi tűzoltók megfeszített munkával oltják a lángokat, egy gázpalack is felrobbant a tűzben, személyi sérülés az elsődleges információk szerint nem történt.

Legutolsó katasztrófavédelmi értesülésünk szerint a tűzoltók gyorsan körülhatárolták a tüzet, így a lángok nem terjedtek át a hodály mellett tárolt száz körbálára is Balatonkenesén. Az épületben kétszáz állatot tartottak, háromnegyedük megmenekült. Hétfőn hajnali egy órakor még tartottak az oltási munkálatok a vasárnap este tíz óra körül keletkezett tűznél. A tűz miatt végül három gázpalack robbant fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!