Hírek

2017.01.01. 20:05

Szilveszteri mulatság a Fő téren

Pápa - Gyermekek, fiatalok és idősebbek, baráti társaságok és családok - rengetegen búcsúztatták közösen az óévet a Fő téren.

Pintér-Papp Eszter

A korcsolyapálya meghosszabbított nyitva tartással várta az esztendő utolsó napján a belvárosi szívébe ellá-togatókat, akik kiváló hangulatban készültek a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ által a Fő térre szervezett szórakoztató szilveszteri rendezvényre.

A fagyos időben kifejezetten hívogató és néha valóságosan is melengető program volt a Tűzfészek Társulat tűzzsonglőr-bemutatója, amire megtelt a téren felállított színpad előtti terület, gyermekek és felnőttek együtt csodálták a varázslatos bemutatót.

A forró pillanatokat követően a pápai közönség egyik legnagyobb kedvence, a Pápai Musical Stúdió lépett színpadra, s a téren dideregve ünneplőket pillanatok alatt magával ragadta a lelkes csapat előadása: szinte mindenki lelkesen tapsolt, énekelt és táncolt a közismert, népszerű dallamokra.

A Frisson zenekar utcabuliján folytatódott a kiváló hangulat, majd az újév közeledtével Áldozó Tamás polgármester mondott köszöntőt. A városvezető egy rövid szilveszteri verssel fejezte ki jókívánságait a 2017-es eszetendőre nézve.

A himnusz hangjai és a látványos tűzijáték után újra a Frisson zenekar gondoskodott a jó hangulatról, végül DJ Béci szabadtéri partija várta a szórakozni vágyókat.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!