Hírek

2017.02.26. 21:24

Elzárást kapott

Bazsi, Veszprém - Elzárásra ítélte a bíróság azt a férfit, aki szeméremsértést követett el egy tapolcai parkolóban.

Marton Attila

A korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt fegyházra is ítélt, Bazsiban élő férfi tavaly januárban Tapolcán, az egyik parkolóban egy asszonynak mutogatta a nemi szervét, majd önkielégítést végzett.

A megrémült nő gyorsan elhagyta a helyszínt, de a vádlott gyorsabb volt nála, elé sietett, majd 100 méterrel arrébb megismételte a mutatványát. Az asszony némi gondolkodás után értesítette a rendőrséget. A járőrök fél órán belül elfogták a karbantartó munkakörben dolgozó vádlottat, aki a bíróságon tagadta bűnösségét, mondván, ő csak vizelni állt be a parkolóba a bokrok közé. Hozzátette, a buszhoz sietett, ezért nem volt ideje betérni a benzinkút mosdójába.

Védekezését a Tapolcai Járásbíróságon nem fogadták el egyéb körülmények mérgelése után. Ez alkalommal szeméremsértés vétsége miatt mint többszörös visszaesőt harminc nap elzárásra ítélték. A törvényszék helybenhagyta a döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!