Hírek

2017.02.06. 10:48

Idén is folytatódik az Együtt a babákért program

Veszprém – Az egyházmegyében negyvenöt rászoruló család kap fél évre elegendő pelenkát az Együtt a babákért programnak köszönhetően.

Kutasi Zsófia

Az egyik kiskereskedelmi drogériahálózat Együtt a babákért elnevezésű programjának együttműködő partnere a Katolikus Karitász. A program a rászoruló kisgyermekes családokat támogatja fél évre elegendő pelenkával. A karitász minden évben segít a rászorulók kiválasztásában és az adományok szétosztásában, eljuttatásában. Hétfőn a Szaléziánumban tartották a szervezők az adományosztást.

Kömőci-Schenk Ilona, a hálózat értékesítési területi vezetője az átadón kiemelte, nagy öröm, hogy immár hat éve tudják támogatni a családokat. A drogériahálózat társadalmi felelősségvállalás programjai közé tartozik az Együtt a babákért, melyet a vásárlók törzsvásárlói programon keresztül is támogathatnak.

Szijártó László, a Veszprém- Főegyházmegyei Karitász igazgatója elmondta, a program kezdete óta számos családon tudtak segíteni. Az elmúlt hat év alatt több mint ezerhatszáz család több mint negyvenezer csomag pelenkát kapott százmillió forint feletti értékben. Jelenleg országosan kétszázhatvan, az egyházmegyében negyvenöt család részesül az adományból. Szijártó László méltatta az együttműködést és a drogériahálózat szerepvállalását, reményét fejezte ki, hogy még sokáig együtt tudnak dolgozni. Kiemelte, a program folytatódik, hogy kicsit szebbé és könnyebbé tehessék a mindennapokat a rászoruló szülők és gyermekeik számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!