Hírek

2017.02.19. 11:17

Neoton slágerek a várban

Várpalota – Az örökifjú Csepregi Éva volt a sztárvendég a közelmúltban rendezett önkormányzati bálon, amelynek a hagyományoknak megfelelően ezúttal is az ünnepi díszbe öltöztetett Thury-vár adott otthont.

Szabó Péter Dániel

A rendezvényteremben nyitányként Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere köszöntötte a megjelenteket. Beszédében a hagyományok város életében betöltött jelentőségét emelte ki.

– Tavaly a várvédő Thury György és vitézei hőstettének 450 éves jubileumát ünnepeltük, idén pedig a 90 esztendővel ezelőtt alapított Várpalotai Bányász Sportkörre szeretnénk méltó módon emlékezni. Ugyanilyen fontos hagyomány a bálozás is a városban. Ezzel kapcsolatban büszkén állapíthatjuk meg, hogy hogy az önkormányzati bál is egyfajta hagyománnyá vált településünkön – hangsúlyozta Campanari-Talabér Márta. A polgármester kiemelte, az évről évre szebb környezetben zajló rendezvény mostanra eljutott arra a szintre, hogy a színvonalas program keretében csak várpalotai kulturális együttesek lépnek a közönség elé, s örvendeztetik meg a bálozókat. – Ez pedig különösen fontos a város identitása szempontjából, hiszen joggal lehetünk büszkék értékeinkre – fogalmazott a városvezető.

Csepregi Éva megtáncoltatta a bálozókat a jól ismert Neoton slágerekkel
Fotó: Szabó Péter Dániel

Ami az említett kulturális programot illeti, a bálon a palotást a helyi Cserregő Néptáncegyüttes tagjai adták elő, akik ezt követően különleges, üveges tánccal is szórakoztatták a nagyérdeműt. Azt ízletes vacsorát követően aztán a szintén várpalotai Funthomas Band lépett színpadra. A Kaszás Gábor vezette bulizenekar egészen hajnalig húzta a talpalávalót a rendezvényteremben.

Az önkormányzati bálon hagyomány, hogy minden évben sztárvendéget hívnak a szervezők. Ezúttal az örökifjú Csepregi Éva látogatott el a Thury-várban, s teremtett fergeteges hangulatot a klasszikus, mindenki által ismert és kedvelt Neoton slágerekkel. A rendezvényen befolyt plusz bevételt idén is az "Egy Mosolyért" Közalapítványnak ajánlották fel a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!