Hírek

2017.06.26. 17:35

Bérlakásból örömtanya Pápán

PÁPA - Pénzbüntetéssel megúszta az a 29 éves férfi, aki örömlányok számára szerzett lakást a városban.

Marton Attila

T. F. bevallása szerint munkanélküli volt, amikor felmerült benne az ötlet, hogy az egyik internetes szexoldalon hirdetést ad fel. Egy pápai földszinti lakást vett ki 2015 februárjától azzal, hogy ott majd a lányok „dolgozhatnak”.

Peti álnéven adta fel a hirdetést, ami arról szólt, hogy a lakást átengedi olyan nőknek, akik pénzért árulják a testüket. Több jelentkező is akadt, akik 4-5 naponta váltották egymást az Eötvös utcai otthonban. A Vanda, Amíra, Nelli művésznévre hallgató nők naponta kilencezer forintot fizettek a büntetlen előéletű vádlottnak, aki heti rendszerességgel szedte be a „bérleti díjat”. Jó fél év leforgása alatt havonta 130-150 ezer forintos jövedelemre tett szert a Pápa melletti faluban élő fiatalember.

A tárgyaláson is tisztázódott, a bérbe adónak fogalma sem volt arról, hogy lakásából piros lámpás házat csinált a vádlott. A Pápai Járásbíróság T. F.- et prostitúció elősegítése bűntette miatt 180 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

A törvényszék az ítéletet helybenhagyta, ugyanakkor egymillió forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!