Horoszkópok

2009.11.02. 23:02

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Halaknak ma váratlan akadályokkal kell megküzdeniük. Az Ikreknek szintén nem várt események állnak az útjukba.

Kiss Nikolett

November 3.

Kos (március 21-április 20.)
Kereskedelmi egyezményekre nem alkalmas a mai nap. Pénzügyi téren a következendő időszak szerencsésebbnek mutatkozik. Mérlegeljen, hogy kikkel érdemes üzleti kapcsolatba lépnie.

Bika (április 21-május 20.) A Hold ma a bikába érkezett. Ígéretes nap ez a mai, sejtése szerint történnie kell valaminek. Érzése nem alaptalan, valami lóg a levegőben, ami pozitívan hathat önre. Legyen nyitott mindenre!

Ikrek (május 21-június 21.) Azt hiszi, hogy ez a nap sem tartogat túl sok érdekeset? Meg fog lepődni: ma számos váratlan esemény hozhatja izgalomba. Egy jó döntése által nagy lépést tehet előre az adott céljához vezető úton.

Rák (június 22-július 22.) Végre kezd kitisztulni a kép, és most már jobban átlátja a dolgok végkimenetelét. Ettől megnő a lelkesedése, és a reménye is arra, hogy a tervei végre megvalósulnak. Csak így tovább!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Egy váratlan bejelentésével sikerül meglepnie a környezetét. Természetesen nem fogadják kitörő örömmel a hírt, de ne vegye ezt rossz néven. Azért aggódnak önért, mert szeretik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A héten sokat dolgozik, mert már előre tervezi, hogy a hétvégén végre a kedvteléseinek él majd. Addig azonban még sok feladat várja. Gond nincs, a munka jól halad, a kedve sem apad.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Szert tesz egy kisebb, ámde váratlan bevételre. Ettől megjön a kedve a munkához. A kollegákkal nagyvonalú, a főnökeivel szeretetteljes lesz. Már csak a párkapcsolatán kell javítania.

Skorpió (október 24-november 23.) Sok türelem, vállalkozó kedv és kitűnő kondíció jellemzi önt. Ilyen jó állapotban megengedheti magának, hogy olyasmivel próbálkozzon, amivel eddig nem mert. Például bátrabban hódíthat.

Nyilas (november 23-december 21.) Mindent a kellő pillanatban kell mondani vagy tenni. Ha nem az alkalmas időben közelítünk valakihez a problémánkkal, akkor nagyon valószínű, hogy nem lesz orvosolva a baj.

Bak (december 22-január 20.) Ne kapkodjon, mert még összetör valamit! A napokban igaz a mondás önre: lassan járj, tovább érsz! A magánéleti gondjait nem tudja úgy megoldani, hogy ajtóstul ront a házba. Gondolkozzon előbb.

Vízöntő (január 21-február 20.) Szellemileg jó formában van, de lusta, mint egy oroszlán. Azt azonban pontosan tudja, hogyan kell másokat rábírni arra, hogy ön helyett is elvégezzék, amit kell. Szemesnek áll a világ!

Halak (február 21-március 20.) Ne kötelezze el magát senkinek, mert könnyen lehet, hogy nem tudja betartani az ígéretét. Nem azért, mert ön nem elég szavahihető, hanem mert váratlan akadályok gördülhetnek az útjába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!