Horoszkópok

2009.11.05. 23:09

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Vízöntők ma figyeljenek magukra. A Mérlegeknek a mai nap a cselekvésé.

Kiss Nikolett

November 6.

Kos (március 21-április 20.)
A Vénusz javítja az energiaszintjét. Ne felejtse el: egy kiadós futás többet segít, mint egy nyugtató tabletta. Ha valami idegesíti, esetleg fárasztja, orvosolja magát egészséges módszerrel.

Bika (április 21-május20.) Ma az otthonnal, a családdal, a lelkiekkel érdemes foglalkozni. Fordítson gondot mindarra, amit az élet alapvető értékeinek tekint. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, ami a legfontosabb.

Ikrek (május 21-június 21.) A Hold az Ikrekben jár. Optimistán lát a feladatokhoz. Sokat foglalkozik másokkal, és megértéssel kezeli az emberek gondjait. Meglehetősen összetett napra számíthat, de biztos eredménnyel zárja.

Rák (június 22-július 22.) Egy kínai bölcsesség szerint még a leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik - ha ezt megtette, már úton is van a céljai felé. Ha van egy régi terve, vágya, most belevághatna a megvalósításába.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Tartson egy kis önvizsgálatot. A Skorpió havában könnyebb tisztába jönnie magával. Mit vár az új időszaktól? Mit rontott el, és mi az, amit olyan jól csinál, hogy nem szabad abbahagynia?

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Szenteljen figyelmet a helynek, ahol a legtöbbet tartózkodik, ahol megpihen és feltöltődik. Ez a hely minden bizonnyal az otthona, ámde a legfontosabbak benne az emberek, akikkel együtt él.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Vágjon bele egy régóta halogatott tervének megvalósításába. Sikerrel pályázhat meg például egy jobb állást, esetleg elkezdhet egy új vállalkozást. Ez a nap a cselekvésé!

Skorpió (október 24-november 22.) Nehezen mond igent egy meghívásra. Ma inkább visszavonulna. Ám a Vénusz serkentőleg hat önre is, és holnapra jóval elevenebb, fittebb lesz. Talán még flörtölni is kedve támad.

Nyilas (november 23-december 21.) Előfordulhat, hogy vitába keveredik a partnerével, és a vitának minden valószínűség szerint ön lesz a kezdeményezője. Ne háborogjon! Szemlélje sokkal vidámabban az életet!

Bak (december 22-január 20.) Míg a múlt héten a kollégák törtek borsot az orra alá, most inkább a körülmények okozhatnak bosszúságokat. Türelemmel sok mindent elérhet! A megértésnek ön soha nem volt híján.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ma érdemes befelé figyelnie, mert sok mindent megtudhat önmagáról, a saját lelki működéséről. Gondolja végig, mi az, amire őszintén, legbelül is igent mond, és mi az, amit el kell vetnie.

Halak (február 21-március 20.) Ma türelmetlenebb lehet a rendesnél, azt azonban ne várja el másoktól, hogy emiatt minden apró kérését azonnal teljesítsék. A nap mottója: aki kapni akar, annak először adnia kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!