Horoszkópok

2009.11.16. 23:07

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Rák ma kivívhatja mások csodálatát lendületességével és ötletességével

Kiss Nikolett

Kos  (március 21-április 20.) Lehet, hogy másnak elvenné a kedvét az a sok aggályoskodás, amit hallgatnia kell, de önt nem akármilyen fából faragták. Ha akadályba ütközik, nem kesereg, hanem rögtön a megoldáson gondolkodik.

Bika  (április 21-május 20.) Ha nehéznek érzi a munkahelyi teendőket, vagy nem talál bennük örömöt, csak egyet tehet: új lehetőség után néz. A kötelességei teljesítése után tegyen valami olyasmit, ami által feltöltődhet lelkileg.

Ikrek  (május 21-június 21.) Kár volna otthon töltenie az estét. Egy nagyon kellemes összejövetel várhatja önt. A mai nap alkalmas egy kis lazításra. Nem számít rá, mégis a figyelem középpontjába kerülhet. Sikerekre számíthat.

Rák  (június 22-július 22.) Ma lendületes, ötletes, de nem feltétlenül a munkahelyén. Inkább társaságban csillogtatja a képességeit. Az életvezetésében jelentkezhetnek új vonások, amelyekkel kivívhatja mások csodálatát.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Nyugodtnak ígérkező napját apróbb bosszúságok zavarhatják. Kellemetlen híreket hallhat, olyanokkal találkozhat, akiket szívesen elkerülne. Ma legjobb otthon tölteni a nap nagy részét.
 
Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) A napokban befejez egy munkát, ami elégedettséggel tölti el. A partnere viszont csalódást okozhat. Ne duzzogjon, hanem beszéljék meg a problémát. Ha megértően viselkedik, szép estéjük lehet.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Vigyázzon, nehogy valami ostoba meggondolatlanság eltérítse a napi terveitől! Közeledjék igaz, őszinte szándékkal a kedveséhez. Ha így tesz, minden bizonnyal boldog napja lesz.
 
Skorpió  (október 24-november 22.) Figyel önre Vénusz, a szerelem istene. Az események gyönyörűen alakulhatnak, ha nem akarja mindenáron befolyásolni a dolgok menetét. Ma ne hallgasson az eszére, a szíve őszintébb.

Nyilas  (november 23-december 21.) A mai nap nem tartozik a pihentető napok közé. Ha nem a munkahelyén, akkor otthon várhatja jó néhány feladat. Ezek nagy terhet róhatnak önre, próbáljon bevonni másokat is a munkába.

Bak  (december 22-január 20.) A csillagok ma ingerültté tehetik önt. Munkahelyén sem biztos, hogy minden a rendes kerékvágásban halad, de ön tudja, hogy kivel milyen stílusban kell beszélnie. Csak nyugalom!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ha a párkapcsolata veszélybe került, mérlegeljen reálisan. Könnyebben dönt, ha nem az érzelmei vezetik. Mindenképpen kerülje a struccpolitikát, és ne tegyen úgy, mintha minden rendben lenne.

Halak  (február 21-március 20.) Ha teheti, menjen el vásárolni. Bizonyára jól fog esni, ha felfrissíti a ruhatárát. Hiányozhat már a szabad levegő, a kötetlen délután, talán még egy kis könnyelműség is megengedhető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!