Horoszkópok

2009.11.20. 23:13

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Rákok a népszerűségre hajtanak, de azért ne legyenek bohócok. Az Oroszlánok ne törődjenek a pletykákkal.

Kiss Nikolett

November 21.

Kos (március 21-április 20.)
A csillagok nem kedveznek ma önnek. Nyugtalan, feszültséget érez maga körül. Lehet, hogy megváltozik valami. Ez persze lehet egy pozitív előrelépés is. Javarészt önön múlik minden.

Bika (április 21-május 20.) A következő időszak szakmai és anyagi fellendülést tartogat, ám csak akkor, ha a haladása során nem akadályozza az önt körülvevő embereket. A bolygóhatások némi hangulatingadozást okozhatnak.

Ikrek (május 21-június 21.) Duzzogással, a rossz hangulata állandósításával nemcsak párját bosszantja, de az egészségét is károsítja. Alakítsa át a környezetét, díszítse színes tárgyakkal a szobáját! Gondozza a szobanövényeit!

Rák (június 22-július 22.) Ha azt akarja, hogy népszerű legyen, mindig szem előtt kell lennie, az érdeklődés középpontjába kell kerülnie. Ez nem jelenti azt, hogy bohóc módjára viselkedjen, de azt se, hogy begubózzon.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ne adjon okot a pletykákra, de ne is törődjön a szóbeszéddel. Éljen úgy, hogy esténként nyugodtan hajthassa álomra a fejét. Most nagy lépést tehet a biztonsága megszilárdítása érdekében.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Míg az előző napokban inkább a munka, a hivatás volt előtérben, most az otthona az, ami a legjobban leköti, és ahol a legkellemesebben érzi magát. Szívesen csinosítgatja a környezetét.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ön soha nem sajnálja a fáradságot, ha a céljai eléréséről van szó, ha kell még anyagi áldozatot is hoz. Most is hajlamos lesz arra, hogy túlhajtsa magát. Legyen mértékletes mindenben.

Skorpió (október 24-november 22.) Ez a hétvége nem csupán a magánéletére lehet kedvező, hanem a többi életterületre is. Tele lehet derűvel, energiával és optimizmussal. Amibe most belefog, biztosan sikerül is.

Nyilas (november 23-december 21.) Egy többletmunka némi pénzt hozhat a házhoz, ami nemcsak jókedvűvé, hanem kissé könnyelművé is teheti. Valósággal idegesítik a szabályok, szeretne mindenben a saját feje után menni.

Bak (december 22-január 20.) Ön feltehetően szigorú erkölcsi elvek szerint él. Nem lehet megvesztegetni, meggazdagodni a saját erejéből kíván. Ha bajba jut, leginkább csak önmagára számít. Nem is szokott csalódni.

Vízöntő (január 21-február 20.) Vitalitása fellendülőben van, imádja a fényűzést, és szinte gátlástalanul igyekszik mindenből a legjobbat megszerezni. Nem túl beosztó, ráadásul csábítja a könnyű pénzszerzés lehetősége is.

Halak (február 21-március 20.) Próbáljon valamivel aktívabb lenni! Ha mindent az utolsó percre hagy, kifut az időből. Ma azt szeretné talán a leginkább, hogy valaki dédelgesse, és elvégezze az ön munkáját is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!