Horoszkópok

2009.11.24. 23:23

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Kosoknak és az Oroszlánoknak is gondolniuk kell a karrierjük építésére. Megéri.

Kiss Nikolett

November 25.

Kos (március 21-április 20.)
Teendői közben keresse az ok-okozati összefüggéseket, és mindjárt nagyobb kedvet érez elvégezni azokat a feladatokat is, amelyeknek eddig nem látta sok értelmét. Gondoljon a karrierjére!

Bika (április 21-május 20.) Lehet, hogy egynémely dolog nem tetszik önnek a munkahelyén. A túl szigorú rendszabályok, a sok aprómunka, ami nincs közvetlenül kapcsolatban a végcéllal, felemésztik az energiáját.

Ikrek (május 21-június 21.) Lehet, hogy úgy érzi, minden elképzelése kudarcba fulladt, de amikor éppen kezdi elveszíteni a hitét, mindig jön egy külső segítség. Szerencsére most van elég energiája, és nagy a tűrőképessége.

Rák (június 22-július 22.) Ma igazán aktív, élvezi, hogy a teendőit viszonylag könnyen, gyorsan és gördülékenyen végzi. Mi több, az emberekkel is jobban szót ért, mint máskor. Olvasson filozofikus témájú írásokat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Életének olyan periódusához érkezett, amikor érdemes nagyon sok munkát fektetnie a karrierépítésbe, mert a fáradozása busásan megtérül. A hivatalos kapcsolatai előnyösen alakulnak.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A napokban segítik önt a csillagok! Bár az is igaz, hogy most nem szorul különösebb támogatásra. Leleményessége és kitartása több téren is meghozza a sikert. Kivívja mások tiszteletét.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Hajlamos jelentéktelen dolgokra pazarolni az energiáit. Így nem marad ideje az igazán fontosakra. A munkahelyén ne vegye támadásnak, ha valaki nem fogadja el az ön álláspontját.

Skorpió (október 24-november 22.) Egy utazás ígérete, esetleg szívet melengető hírek hangolják a szokottnál optimistábbá. Ha kellemes programot ajánlanak, semmiképpen se utasítsa el azt, a pillanatnyi hangulatának engedve.

Nyilas (november 23-december 21.) Jó lesz, ha felvértezi magát egy munkahelyi csetepaté ellen. Lehet, hogy közvetlenül nem lesz érintett benne, mégsem árt az óvatosság. Mostanság leginkább a saját dolgaival törődjön.

Bak (december 22-január 20.) Pihenje ki az elmúl napok fáradalmait, mert lassan a kimerülés határához ér. Ha sikerül regenerálódnia, akkor a munkáját is jobb hatásfokkal tudja majd ellátni. Nem igaz, hogy nincs ideje lazítani.

Vízöntő (január 21-február 20.) Egy kis adag irigység, esetleg bosszúvágy kerítheti hatalmába, amitől elveszíti a józan ítélőképességét. Mindent túl gyorsan akar elérni, és ha nem sikerül, hajlamos a partnereit hibáztatni.

Halak (február 21-március 20.) A bátor Halaknak most minden arannyá válhat a kezeik alatt. Fortuna egyengeti az útjukat, és a Hold is a jegyükbe ért. Ne féljenek belevágni még a bizonytalan kimenetelű dolgokba sem!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!