Horoszkópok

2009.11.25. 23:25

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Az Ikrek ne kapkodjanak, csak lépésről lépésre tegyék dolgaikat. A Bikáknak most labilis az érzelmi életük.

Kiss Nikolett

November 26.

Kos (március 21-április 20.)
A hétvégén vegyen részt kulturális eseményen. Lehet ez színház- vagy mozilátogatás, esetleg szerezzen be hasznos olvasnivalókat. A Kosok most nyitottak az értékes, szép dolgok befogadására.

Bika (április 21-május 20.) Labilis lehet a Bikák érzelmi élete. Talán valamiféle hiányérzet kínozza önt is. Kedvességet, megértést igényel. Gondoljon arra, hogy egy párkapcsolatnak nem tesz jót a hisztis viselkedés!

Ikrek (május 21-június 21.) Lehet, hogy nem találja a helyét, és maga sem tudja, mitől oly izgatott. Feltehetően összetorlódott a tennivalója. Ha így állna a helyzet, próbálja meg lépésről lépésre megoldani a feladatait.

Rák (június 22-július 22.) Új elgondolások lelkesítik, ám hamarosan kiderülhet, hogy az elképzeléseinek nincs reális alapja. Az anyagi lehetőségei korlátozzák. Most ne kockáztasson, csak ha kénytelen rá.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Próbáljon jobban odafigyelni a partnerére! Szüksége lehet az ön támogató hozzáállására. A jövője érdekében hallgasson meg egy ajánlatot. Ha nyitott szemmel jár, izgalmas feladathoz juthat.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Remélhetőleg bírja energiával. Szükség lesz az erejére a napokban. Munkahelyi feladatok, új kihívás várja, és még bizonyos családi ügylettel is meg kel birkóznia. Ha kell, kérjen segítséget!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Meg kell tanulnia uralkodnia a hangulatai fölött, nem szabad, hogy látsszék önön, milyen raplis kedvében van. Használja belső erejét, azzal minden bajon felülkerekedhet.

Skorpió (október 24-november 22.) Kétségei támadhatnak. El kell gondolkodnia azon, hogy jó úton jár-e. Lehet, hogy irányt kéne váltania? Gondolja át alaposan a terveit. Legyen türelmes önmagával és tapintatos másokkal.

Nyilas (november 23-december 21.) Kellemetlenségek érhetik a munkahelyén. Talán azt kell tapasztalnia, hogy egyesek áskálódnak ön ellen. Ne csüggedjen, az igazság előbb-utóbb kiderül, és ön elégtételt kap.

Bak (december 22-január 20.) Ne hagyja, hogy apró bosszúságok miatt eluralkodjon önön a rosszkedv, esetleg a sértődöttség. Próbáljon azokkal is toleráns lenni, akik gátolják valamiben, vagy megnehezítik a helyzetét.

Vízöntő (január 21-február 20.) Szerelmi téren szerencsésebbnek mondhatja magát, mint az üzleti ügyekben. Most ön vonzó és kedves, úgyhogy könnyen hódíthat. Az anyagiakkal ne foglalkozzon a napokban.

Halak (február 21-március 20.) Mindig felhangolja a Halakat, ha azt tapasztalják, hogy számítanak rájuk. Ilyenkor szoktak a kelleténél több feladatot vállalni, vagy mások helyett dolgozni. Vigyázzon ön is az egészségére!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!