Horoszkópok

2009.12.28. 22:47

Napi horoszkóp

Minden jegy szülöttének boldog új évet kívánunk, hozzanak mindenkinek szerencsét a csillagok!

Kiss Nikolett

Január 2.

Kos (március 21-április 20.)
Kevés ideje lesz a kikapcsolódásra a következő héten. Családi ügyek, társadalmi kötelezettségek köthetik le a napjait. A hivatása vagy a vállalkozása szintén egész embert kíván.

Bika (április 21-május 20) A Mars jóvoltából ma aktív nap elé nézhet. Különösen a reggeli órák alkalmasak a nagyobb fizikai erőfeszítésekre. Ám ne helyezze túl magasra a mércét, mert majd nem bírja átugrani.

Ikrek (május 21-június 21.) Most ügyesen bánik a pénzzel, új terveket kovácsolhat az új évre. Előkészíthet egy fontos szerződést. Siker várható egy üzleti tranzakcióban. Különleges adottságait jól hasznosíthatja mindenütt.

Rák (június 22-július 22.) Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap is kellemesen és tartalmasan telhessen, és kölcsönös megbecsülésben tölthesse el másokkal. Élvezze a megérdemelt nyugalmat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Enyhülnek a gondok, de azért még lesznek napok, amikor a korábbi megoldatlan problémák napirendre kerülnek. Az irányelv nem rossz, ellenben minden a megfelelő időzítésen múlik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ma kellemes napja lehet, bizakodva tekinthet az ön előtt álló feladatokra. Éles esze, széleskörű tájékozottsága átsegíti a nehézségeken, így a nap második felében már lazíthat.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A jó szóért, kedvességért most nagyon hálás. Jól is esik, ha valaki a pártját fogja. Keresse fel a barátját, vagy egy régen látott rokont. A segítségükkel helyrebillen a lelki egyensúlya.

Skorpió (október 24-november 22.) Ma csendes napra számítson. Ha történik is valami, az a mindennapos ügyekkel lesz kapcsolatos. Használja ki az alkalmat, kényeztesse kicsit magát. Ha teheti, legyen sokat a levegőn.

Nyilas (november 23-december 21.) Napról napra bátrabbak és magabiztosabbak lehetnek a Nyilasok. A szerencsejátékok csábításainak azonban nem szabad engedniük. Csak olyasmire vállalkozzanak, aminek van jövője.

Bak (december 22-január 20.) Nagyon hatékony a munkavégzése, mert ön képes egy bizonyos célra erősen koncentrálni. Ennek azonban hátránya is lehet: nem biztos, hogy méltányolja mások elgondolásait.

Vízöntő (január 21-február 20.) Szereti megosztani másokkal mindazt, amit tud, de szívesen fogadja az új ötleteket is. Kitűnő barát, mert erőssége az ítélkezés nélküli odafigyelés, az önzetlen segíteni akarás.

Halak (február 21-március 20.) Ha valakivel gondjai vannak, legyen vele nagyvonalú és elnéző. Engedje, hogy partnere a maga útját járja, hiszen nincs annál idegesítőbb, mint amikor valaki minden lépésünket számon tartja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!