Horoszkópok

2009.12.06. 23:37

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Kosok merjenek kockáztatni. A Bikák járjanak a dolgaik végére.

Kiss Nikolett

December 7.

Kos (március 21-április 20.)
Az élet olyan területén is érdemes kockáztatnia, ahol eddig nem mert. A Merkúr inspiráló hatásokat küld önnek. Lehet, hogy a szerelmi életében a nagy változások időszaka következik.

Bika (április 21-május 20.) Egy már megoldottnak hitt probléma újra felbukkanhat. Ha így esne, itt az ideje valóban a végére járni, aztán elfelejteni. Egyébiránt kerülje a felszínes, lélekölő eseményeket!

Ikrek (május 21-június 21.) A napokban a Vénusz nyugalmat, a Hold pedig alapvetően derűs hangulatot, kiegyensúlyozottságot küld önnek. Kellemes, nagy eseményeket nem tartalmazó hétköznapra számíthat.

Rák (június 22-július 22.) Kicsit háttérbe szorult az életében a szerelem. Ne ijedjen meg, ez nem elhidegülést jelez, legfeljebb azt, hogy az eddig mellőzött életterületek újra jelentőssé válnak. Most a családi élet a legfontosabb.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Talán most többet kell küzdenie a megélhetésért, mint rendesen. Szerencsére elegendő agilitással rendelkezik, mi több, ma még a szokottnál is energikusabbnak érezheti magát.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A Vénusz pozitív sugárzása nyugalmat, belső harmóniát teremt önben. A sok munka után végre kicsit hátradőlhet. Pihenjen többet, mint szokott. Szabadságra viszont még ne menjen.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Tán az elmúlt időszakban anyagi sikereket tudhatott a magáénak. Mostanában viszont nem jön könnyen a pénz. Bizonyára nem most fog meggazdagodni. Amúgy örömteli események várják.

Skorpió (október 24-november 22.) Tegyen különbséget az álmok és a valóság, az illúziók és a reális tervek között. Az álmodozás helyett inkább álljon a sarkára, és tegye azt, aminek előre tudható haszna van. Ne henyéljen!

Nyilas (november 23-december 21.) Háttérbe szorulhat az egyéni érdek, mert a közösségért végzett munkája most fontosabb. Nincs idő a nyafogásra, dolgoznia kell. Meglátja, megéri! Anyagi felemelkedést ígérnek a csillagok.

Bak (december 22-január 20.) Sok Bak-szülöttön valóságos utazási láz lesz úrrá. Ha ideje és pénztárcája engedi, keljen ön is útra! Ha nem bír el a munkájával, bízza egy részét másokra. Biztos szívesen segítenek önnek.

Vízöntő (január 21-február 20.) Egy rendkívül érdekes és szokatlan feladat minden erejét aktivizálhatja a napokban. Ha sikerrel oldja meg, az nagy önbizalmat ad. Elégedett lesz az eredményeivel, de ne bízza el magát.

Halak (február 21-március 20.) Ön nagyon megértő. Bármikor képes másoknak vigaszt és bátorítást nyújtani. Ezt a napokban bizonyíthatja. Fogékony a szépségre, a művészetekre. Az érzéseit közvetlenül és egyértelműen fejezi ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!