Horoszkópok

2009.12.18. 23:37

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Vízöntőknek fontos a karrierjük, de most mégis lehet, hogy felborítják terveiket. A Halaknak most jól megy a szekerük.

Kiss Nikolett

December 19.

Kos  (március 21-április 20.)
A munkát még a hét végén sem képes letenni. Ha nincs hivatalos teendője, akkor a ház körül, vagy a konyhában tüsténkedik. Szívesen főz, és nagy örömét leli a családtagok jóltartásában.

Bika  (április 21-május 20.) Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, azon nem segít a felfokozott aktivitás sem. Ellenkezőleg, a megfontoltság célravezetőbb. És ha valami végképp próbára teszi a türelmét, tegye félre!

Ikrek  (május 21-június 21.) A türelem és a szorgos munka lassan meghozza a kívánt eredményt. Ha az üzleti életben tevékenykedik, akkor talán elmondható, hogy a hó eleji erőfeszítései mostanra sikert hoztak.

Rák  (június 22-július 22.) A Rákokra jellemzően alkalmazkodik a körülményekhez, de nagyon fontos az ön számára, hogy maga körül tudhassa a szeretteit. Ha sokat kell távol lennie a családjától, nem érzi jól magát.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ön nem szívesen tevékenykedik a háttérben. Szüksége van a látványos sikerekre, a hangos elismerésre. Bármilyen nehéz is, most mégis az lesz a feladata, hogy valakit önzetlenül szolgáljon.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Nagyvonalúság és némi hatalomvágy jellemezheti önt. Nagy erőbedobással indul a napnak, de valami közbejöhet, ami megtöri a lelkesedését. Türelmesnek és megértőnek kell mutatkoznia.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Egy bizonyos új esemény eltérítheti az eddig megszokott életformájától. Lehet, hogy felkészületlenül éri a váltás, de mindenképpen így kell történnie. Előre nézzen, ne hátra!

Skorpió  (október 24-november 22.) Keresi a dolgok mélyebb értelmét. Ön szívesen elmélkedik. Ez megóvhatja a tévedésektől, jóllehet az objektív tények most kevésbé érdeklik. A kollégáival nehezen találja a hangot.

Nyilas  (november 23-december 21.) Lehet, hogy egy munkatársa az utolsó pillanatban kiszáll a közösen eltervezett projektből. Önre marad az összes munka és felelősség. Megéri azonban folytatnia, mert egyedül is sikerre viheti a dolgot.

Bak  (december 22-január 20.) Itt az ideje megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy valóra váltsa az álmait. Az állhatatosság előbb-utóbb eredményhez vezet.  Egy váratlan, ám rendkívül csábító munkaajánlatot kaphat.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Önnek a karrierje fontosabb annál, hogy egy kapcsolat elvonja a figyelmét róla. A csillagok szerint azonban most olyasvalaki lép az életébe, akiért érdemes a távlati terveit kicsit háttérbe szorítania.

Halak  (február 21-március 20.) Mostanában minden úgy megy, mint a karikacsapás. Amit eltervez, az többé-kevésbé megvalósul. Nem kell extra erőfeszítéseket tennie még azért sem, hogy a ranglétrán előbbre jusson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!