Horoszkópok

2009.12.27. 23:03

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Kosok figyeljenek oda jobban dolgaikra. A Bikák ne ábrándozzanak, számos ügyük vár megoldásra.

Kiss Nikolett

December 28.

Kos  (március 21-április 20.)
Számos erénye mellett akad azért hibája is. Például a felületesség. Előfordul, hogy csak a felszínnel foglalkozik, nem megy a dolgok mélyére. Gondolja át jobban, amit eltervezett.

Bika  (április 21-május 20.) Képzelete túlszárnyalja a mai nap által kínált lehetőségeket. Még ne ábrándozzon, hiszen számos apró ügy vár megoldásra, és ha elhanyagolja őket, a nagyszabású terveiből sem lesz semmi.

Ikrek  (május 21-június 21.) Remélhetőleg a jó hangulat egész napra ön mellett marad. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a családtagjaival foglalkozzon. Végre jól kibeszélgethetik magukat. Éljen a lehetőséggel!

Rák  (június 22-július 22.) Céltudatos, temperamentumos, minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen. A hirtelen hangulatváltásai viszont kellemetlenek. Ha valami gondja van, nem biztos, hogy jó megoldás veszekedni.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Hallgasson a megérzéseire, és azok alapján döntse el, vállalkozik-e arra, amit kérnek öntől. A héten csak mértékkel habzsolja az életörömöket, gondoljon a hétvégére is!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ne becsülje le önnön képességeit! A kitűzött feladatok önbizalmat igényelnek, és az eredmény megéri a fáradságot. Ezen felül ne mérgelődjön, ha nem kapja meg azonnal, amit szeretne.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Amit lehet, azt megcsinálja egyedül, sőt néha erejét meghaladó feladatokat is elvállal csak azért, mert nehezére esik kérni. Fogadja el a segítséget! Legfőképp, ha felkínálják.

Skorpió  (október 24-november 22.) Engedje el magát! Talán pár nap szabadság jól jönne. Még ön is, kedves Skorpió, megengedhet magának némi lazítást. Éljen derűsen, kiránduljon, és gyönyörködjön a téli természetben.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ma minden téren teljes harmóniára számíthat, nem kényszerül szembenézni semmiféle kellemetlenséggel. Új időszak veszi kezdetét, most a saját elképzelései szerint rendezheti az életét.

Bak (december 22-január 20.) Szerelmi téren most szerencséje lehet. Szervezzen egy szép, romantikus hétvégét! Lépjen ki a családja iránti kötelezettségek köréből, hogy szelleme szabadon szárnyalhasson.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A mai nap megfelelő ahhoz, hogy információkat szerezzen be, tanuljon, olvasson és kommunikáljon. A Vénusz felerősíti a szépérzékét. Vonzódik mindenhez, ami esztétikai örömöt nyújt.

Halak  (február 21-március 20.) Próbáljon önmérsékletet mutatni, mert megárthat a túlzott lelkesedés! Ön képes a nagy lelki emelkedettségből hirtelen mélyre zuhanni. Olyankor aztán előjön a szokásos pesszimizmusa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!