Horoszkópok

2010.07.08. 10:47

Napi horoszkóp

A Bikának sziporkázó ötletei vannak, és ezeket meg is kívánja valósítani.

Napló Online

Július 8.

Kos (március 21április 20.) Lehet, hogy rosszul szervezte meg a teendőit? Ne veszítse el a kedvét s a türelmét! Próbálja meg sorba venni az elintéznivalókat, és ne döntsön hirtelen. A gyors elhatározás ma aligha lesz eredményes.

Bika (április 21május 20.) Sziporkázó ötletei vannak, és ezeket meg is kívánja valósítani. Mozgósítsa minden erejét és kapcsolatait a kivitelezésükre, de ne feledje, hogy vannak, akiket kifejezetten ingerelnek az újdonságok.

Ikrek (május 21június 21.) Szakmai zsákutcát jeleznek a csillagok, de a bolygók azt mutatják, hogy briliáns eszével megtalálja a megfelelő utat. A szerelmi életében remélhetőleg szép napok következnek.

Rák (június 22július 22.) Szerencsés napja lehet ma, persze csak akkor, ha ön is megtesz mindent a siker érdekében. Meg kell ragadnia a lehetőségeket, különben úgy elillannak, mintha sose lettek volna.

Oroszlán (július 23augusztus 23.) Lehet, hogy ügyei fölhalmozódtak, összesűrűsödtek. Az Oroszlánoknál ez gyakran megesik. Ma tegye félre a családi gondokat, mondjon le a társasági életről, és csak a munkájával foglalkozzon.

Szűz (augusztus 24szeptember 23.) Sok lehet a dolga, de ha jól szervezi idejét, nem lesz különösebb gondja. Figyeljen arra, hogy újabb terhekkel ne nehezítse az életét. Egy váratlan feladat megnehezítheti az összpontosítást.

Mérleg (szeptember 24október 23.) Anyagi természetű problémái lehetnek, pénzzavarba kerülhet. Ha adósságot kellene törlesztenie, de nincs pénze, ne essen pánikba. Ne kérjen kölcsön, inkább nyerjen egy kis haladékot.

Skorpió (október 24november 22.) Jó társaság, könyv, kaland, felhőtlen szórakozás. Ezt ígéri önnek a mai nap. Éljen az alkalommal, nem fogja megbánni. Gondoljon azért partnerére is, legalább egy telefonálás erejéig.

Nyilas (november 23december 21.) Ha kellő önmérsékletet tanúsít, sokkal több sikerre számíthat. Bízhat a következő napokban, mert jobbnak ígérkeznek, mint az előzőek voltak. Lepje meg kedvesét valami bájos aprósággal.

Bak (december 22január 20.) Ön a végletek embere, és ez néha hasznos lehet. Képzelete szívesen szárnyal mindenfelé. Szüksége van álmaira, nélkülük képtelen volna élni, de éppen ezért nagyobbat tud csalódni, mint mások.

Vízöntő (január 21február 20.) Ha partnere gazdag programajánlattal áll elő, s ön jó Vízöntő, biztos, hogy semmi jóból nem akarván kimaradni, igent mond rá. Így feledhetetlen közös élményben lehet részük.

Halak (február 21március 20.) Eseménydús napokra számíthat. Szerencsére most érdekli a külvilág, mindent fontosnak talál, ami a közösség életével kapcsolatos. De a többiek elismerik biztos fellépését és megfontolt céltudatosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!