Horoszkópok

2010.08.30. 13:24

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Az Ikreket becsaphatják, ha nem elég körültekintőek, de az Oroszlánok se legyenek önfejűek.

Napló Online

Augusztus 30.

Kos (március 21-április 20.) A bűntudat abból fakad, hogy nem tudjuk elfogadni a saját hibáinkat. Miközben embertársainkat kritizáljuk, valójában a magunk hasonló fogyatékosságait vesszük észre bennük.
 
Bika (április 21-május 20.) A csillagok lehetőséget adnak arra, hogy bizonyíthassa erejét. Útjába kerülhet valaki, akin csak ön tud segíteni. A szerelemben most gyámoltalan, de mondhatjuk úgy is, hogy észnél van.
 
Ikrek (május 21-június 21.) Lehet, hogy ön kiváló emberismerőnek hiszi magát, pedig néha téved. Vállalkozásában becsaphatják, ha nem elég körültekintő. Párkapcsolatában is lehetnek gondjai, de nem komolyak.
 
Rák (június 22-július 22.) Most nehezen tudja fékezni az indulatait. Pedig saját érdekében jobb lenne, ha fátylat borítana egy kellemetlenségre és elfogadná, hogy az idő mindent megold. A szerelemben jó napok jönnek.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha egy ügyben megoldást kell találnia, célszerű várnia egy keveset a végső lépések megtételéig. Gondjait viszont megoszthatná barátaival és hozzátartozóival. Ne legyen önfejű!
 
Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Irigylésre méltó helyzetbe kerülhet hamarosan a szerelemben. A csillagok egy új kapcsolat kezdetét jelzik, illetve azt, hogy kedvesében fedez fel újabb szép tulajdonságokat.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ön igen jó szervező, de gyakran bírál, elégedetlenkedik. Pedig a legnagyobb szeretet és megbocsátás is önben lakozik. Jó volna, ha néha kevesebbet várna el az emberektől.
 
Skorpió (október 24-november 22.) Ha éppen társat keres, tartsa nyitva a szemét, hogy észrevegye azt az értékes embert, aki kedves, szerény, visszafogott és éppen önre vár. A szeretteivel törődhetne többet is.
 
Nyilas (november 23-december 21.) Pénz állhat a házhoz, vagy ígéretet kaphat egy jelentősebb összeg kifizetésére. Jót tenne önnek és párjának, ha kimozdulnának otthonról. Tegye most félre a kötelezettségeket!
 
Bak (december 22-január 20.) Kedveznek a csillagok a hölgyeknek, sokan irigylik is őket ezért. Ne bosszantsák környezetüket, vagyis ne dicsekedjenek szüntelen. Inkább gondoljanak a távolabbi jövőjükre is.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) Csak annyit várjon el másoktól, amennyit ön is tesz értük, és akkor nem éri csalódás. A bolygók valami rendkívüli dolgot jeleznek. Ha eljön, vegyen részt benne teljes odaadással!
 
Halak (február 21-március 20.) Könnyebben eladhatja az ötleteit, ha időnként az érzelmekre próbál hatni az ész helyett. A hétvégére ne vállaljon semmilyen kötelezettséget, egy alapos pihenésre már minden bizonnyal szüksége van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!