Horoszkópok

2010.10.03. 22:05

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Sikerre ezen a héten azok a Mérlegek számíthatnak, akik képesek újítani, mások előtt járni.

Napló Online

Október 04.

Kos (március 21-április 20.) Ismét fontossá válik mindnyájunknak a harmonikus életvitel, a kiegyensúlyozottság. Ez egy Kosnak nem megy könnyen, de a csillagok segítik. Próbáljon rálelni a saját útjára.

Bika (április 21-május 20.) Próbálja elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak. Ne hadakozzon ellenük, a bolygók akadályokat gördíthetnek az útjába. A Neptunusz a ködöt szimbolizálja, a köddel balgaság volna harcolni.

Ikrek (május 21-június 21.) Ma jól teszi, ha csak magára számít. Ez jól bevált recept arra, hogy megóvja magát a csalódástól. Teremtsen lehetőséget arra, hogy elvonuljon, és önmagában átélje mindazt, amit kíván.

Rák (június 22-július 22.) Most hajlamos arra, hogy illúziókat kergessen. Ennek az lehet az oka, hogy nem látja vagy nem akarja olyannak látni az élet dolgait, amilyenek a valóságban. Több józanságra volna szüksége.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Pihenésre ne is gondoljon mostanában. A bolygóállások cselekvésre késztetik a héten, még arra sem juthat sok ideje, hogy fölmérje: szívesen vég- zi-e a munkáját vagy utálja.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Idejének jelentős részét ügyeinek intézése, családi megbízatások teljesítése töltheti ki. A hét zsúfoltnak, de sikeresnek tűnik. Ha netán megbántott valakit, ma kiengesztelheti.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Sikerre ezen a héten azok a Mérlegek számíthatnak, akik képesek újítani,  mások előtt járni. Ha szeretné tehát, hogy odafigyeljenek önre, legyen nyitott az újra, az ismeretlenre.

Skorpió (október 24-november 22.) Játszva megbirkózhat a feladataival, visszatér az önbizalma. Szüksége lesz rá, hiszen lehet, hamarosan erőt próbáló dolgokkal kell foglalkoznia. Ki-adásai is megszaporodhatnak.

Nyilas (november 23-december 21.) Központi kérdésévé válhat a pénz, az anyagi biztonság. Igazán jó üzletet azonban csak holnaptól köthet. Valószínű, hogy elsősorban ötleteit, szellemi termékeit teheti pénzzé.

Bak (december 22-január 20.) Most jó érzéke lehet ahhoz, hogy értékelje mások magatartását. Munkahelyén csatározásra számíthat, de nem érdemes részt vennie benne, egy érzékeny Baknak nem való az ilyesmi.

Vízöntő (január 21-február 20.) A bolygók jótékony mozgása következtében önben kiteljesednek a pozitív érzések. Mondhatni: teli van szeretettel. Használja ki ezt, hozzátartozóira is jótékony hatással lesz.

Halak (február 21-március 20.) Ha nem tetszik felettese döntése, akkor vitassa meg vele. Azonban ön most nem tud úgy változtatni egy adott helyzeten, hogy azzal ne válna hűtlenné az elveihez. Azt tanácsoljuk, hogy maradjon visszafogott!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!