Horoszkópok

2010.11.10. 23:06

Napi horoszkóp

Az Oroszlán újult erővel és óriási lelkesedéssel lát hozzá tennivalóihoz.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Szokásos határozottságát a héten jól kamatoztathatja. Szervezzen pihentető programokat, törődjön a családtagjai jól tartásával! Szórakozzanak egy kicsit együtt!

Bika (április 21-május 20.)
Most ne kezdjen újba, de igyekezzen a pénzével ügyesen gazdálkodni! A hétvégén ne sajnálja az időt a társasági életre. Minden szituációban lehet valami, ami hasznos a számunkra.

Ikrek (május 21-június 21.)
Önt igazából nem érdekli az anyagi világ, az Ikrek szellemileg és erkölcsileg szeretnek termékenyek lenni. Persze a jólét nincs ellenére, de a meggazdagodásért nem sokat tesz.

Rák (június 22-július 22.)
Ha úgy érzi, hogy feszültebb, ingerültebb a kelleténél, tegyen ellene. Próbáljon meg nyugalmat erőltetni magára! Ez nem megy könnyen, de végezhet meditációs gyakorlatokat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Újult erővel és a szokottnál nagyobb lelkesedéssel láthat hozzá a tennivalóihoz. Bízhat benne, hogy helyzete hamarosan jobbra fordul. Ám erőltetni semmi sem szabad.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Ha még nem kötelezte el magát véglegesen senki mellett, itt az ideje, hogy alaposabban körülnézzen. Akit most a szívébe zár, azzal sokáig jól fogja érezni magát.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
A bolygók állása szakmai, netán jogi úton elért sikert jelez. A csillagok pedig azt sugallják, hogy vigyen több érzelmet a mindennapi ügyek intézésébe.

Skorpió (október 24-november 22.)
Csöndes, kellemes napokra számíthat, nem kell szembenéznie semmi olyan körülménnyel, ami akadályozná a tevékenységeit. Ön is megengedhet egy kis pihenést magának.

Nyilas (november 23-december 21.)
Minden bizonnyal stabil lelkiállapotban, jó hangulatban találta önt a reggel. Fel tudja mérni cselekedeteinek következményeit és azokért vállalja is a felelősséget.

Bak (december 22-január 20.)
Ha segítségre szorul, ne szégyellje kérni is azt. Ön szívesen megy a maga feje után, de nem biztos, hogy mindig ez a célravezető. Sokan szívesen együttműködnének önnel.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Kerülje a közönséges helyzeteket, mert az ön kifinomult ízlésének az nem való! A bolygók állása különösen szép napokat ígérnek. Óvakodjon a talmi csillogástól!

Halak (február 21-március 20.)
Ne ámítsa saját magát, és ne keressen mindig mentségeket önmaga számára! Ön hajlamos arra, hogy a sorsot tegye felelőssé mindazért, ami sikertelen az életében. Ez túl kényelmes álláspont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!