Horoszkópok

2010.11.15. 10:01

Napi horoszkóp

A Halakat kellemes meglepetés érheti a munkahelyükön, A Skorpiót arra késztetik a csillagok, hogy legyen mindig bevetésre kész.

Napló Online

Kos (március 21április 20.)
Nehéz lehet a bolygók hatása alatt álló harcias Kosnak megélni a borús, csöndes novembert. Szaturnusz hava az árnyékvilág, a tudat alatt rejtőző kincsek felfedezésének időszaka.

Bika (április 21május 20.)
A tárgyilagosságot nehéz megfelelően arányítani az érzésekkel, de önnek ez most nagyon jól sikerülhet. Kedvező esetben a vagyona is gyarapodhat, ám a közérzete most nem ettől függ.

Ikrek (május 21június 21.)
Ön a napokban pontosan tudja, hogy mit akar, és azt is, miként érheti el a célját. Ennek köszönhető, hogy koncentrációs készsége, kitartása, tehát a teljesítménye jobb az átlagosnál.

Rák (június 22július 22.)
Ez a hét alkalmas arra, hogy pénzügyekkel foglalkozzon, nem kell a rizikóval számolnia. Hivatása terén is minden rendben lehet. A céljaiért álljon ki a szokottnál sokkal határozottabban!

Oroszlán (július 23 augusztus 23.)
Egyértelmű és határozott döntésekre van szüksége ahhoz, hogy előbbre jusson, s még így sem tud olyan ütemben haladni, ahogyan szeretne. Ne aggodalmaskodjon állandóan!

Szűz (augusztus 24 szeptember 23.)
Ön általánan kitűnően el- igazodik a lélek útvesztőiben. Mindenkinek hasznos tanácsokat tud adni, mert intelligenciája és empátiája révén jól látja a történések összefüggéseit.

Mérleg (szeptember 24október 23.)
A tapasztalatokból okulva, talán szeretne mindent kényelmesebben és egyszerűbben megoldani, de erre nem sok esélye van. Felettesei most elhalmozhatják munkával.

Skorpió (október 24 november 22.)
A csillagok arra késztetik, hogy legyen mindig bevetésre kész. Soha nem riad meg a nehézségektől. Ahogy a problémák felbukkannak, ön már kész is a megoldásukkal.

Nyilas (november 23 december 21.)
Lehet, hogy nincs tisztában a saját érdekeivel? Hajlamos bolondságokat beszélni, ami miatt esetleg megkérdőjelezik a rátermettségét. Talán jobb, ha most meg sem szólal.

Bak (december 22 január 20.)
Megszabadulna már bizonyos terhektől, de nem tudja, miként fogjon hozzá. Ha a menekülésnek még a látszatát is el akarja kerülni, akkor szembe kell néznie a tényekkel. Hajrá!

Vízöntő (január 21 február 20.)
Kissé felgyorsulhatnak az események az életében. Úgy érezheti, mintha álmodna. Ez igaz lehet arra a kapcsolatra is, amelyben él, de egy most bimbózó szerelemre is.

Halak (február 21 március 20.)
Kellemes meglepetés érheti a munkahelyén. Egy kollégája mindent elkövet azért, hogy az ön kedvére tegyen. A csapatmunkát nem önnek találták ki, de most élvezni fogja, sőt kifejezetten örömét lelheti benne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!