Horoszkópok

2010.11.19. 23:08

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A magányosan élőknek fordulatot mutatnak a bolygók. Lehet, hogy egy barátság szerelemmé válik.

Napló Online

November 20.

Kos (március 21-április 20.) Zsúfolt hétre számíthat majd, sok mindent kell egyszerre tennie, pihenjen előtte a hétvégén. Céljai is többirányúak, tervei szakmai és szerelmi téren egyaránt lehetnek.

Bika (április 21-május 20.) Életét kisebb-nagyobb viták nehezíthetik, amelyekről utólag kiderülhet, hogy fölöslegesek voltak. Lássa más szemével is a világot, s ne a maga igazát tartsa egyedül érvényesnek.

Ikrek (május 21-június 21.) Örömteli napokra számíthat. Az események irányítása most az ön kezében van, s úgy irányítja azokat, ahogyan akarja. Ez kellemes állapot, de figyeljen a lehetőségek határaira.

Rák (június 22-július 22.) A magányosan élőknek fordulatot mutatnak a bolygók. Lehet, hogy egy barátság szerelemmé válik. A párkapcsolatban élők talán lerombolnak valamit, hogy aztán újra fölépítsék.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha szellemi munkát végez, ma ne dolgozzon sokat, és még arra is koncentráljon fokozottan. Most érezhet némi szétszórtságot, türelmetlenséget, ami hamar elmúlik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Anyagilag talán többet megengedhet magának, mint máskor. Családi gondjait viszont ideje rendeznie. Figyeljen a szeretteire, vegye észre, ha lelki támaszt keresnek önben.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Nem állítjuk, hogy minden megoldódik egy csapásra, de a dolgok jobbra fordulásában most igazán reménykedhet. Szellemi és szerelmi téren legyen igényes.

Skorpió (október 24-november 22.) A csillagok állása a Skorpióknak most remek napot ígér mindenféle újrakezdésre. Most vágjon bele tervei megvalósításába. Ehhez kívánunk sok sikert és szerencsét!

Nyilas (november 23-december 21.) Észrevehette már, hogy tetterejével akarva-akaratlan befolyásolja a környezetét. A jó példa ragadós, de azért legyen tekintettel mások munkabírására is.

Bak (december 22-január 20.) Ha az elmúlt héten elhanyagolta napi teendőit, lesz mit bepótolnia a napokban, tehát kevesebb ideje marad a pihenésre. Nem érdemes halogatnia azt, amit nem szeret végezni.

Vízöntő (január 21-február 20.) Lehet, hogy több ember is önhöz fordul tanácsért a napokban, de az is elképzelhető, hogy csak egyszerűen a társaságát keresik. Ön most rendkívül jó hatással van másokra.

Halak (február 21-március 20.) Romantikus hangulatban lehet. Elmerülhet a nosztalgiázásban, álmodozik, és bizony szívesen felkeresné a régi, meghitt hangulatok helyszíneit. Azonban figyeljen a régi igazságra: mint tudja, az ábrándozás az élet megrontója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!