Horoszkópok

2010.11.24. 23:02

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A még társtalan Kosok most jó eséllyel indulhatnak, ha párt keresnek.

Napló Online

November 25.

Kos (március 21-április 20.) A még társtalan Kosok most jó eséllyel indulhatnak, ha párt keresnek. A házasságban, tartós kapcsolatban élők pedig boldognak, kiegyensúlyozottnak érezhetik magukat a partnerükkel.

Bika (április 21-május 20.) Minden téren pozitív tendenciát mutatnak a bolygóállások. Könnyen végzi, amit eltervezett, tevékenységét siker koronázza. Még a párkapcsolatára is kedvezően hatnak a csillagok.

Ikrek (május 21-június 21.) Ha valami vitás ügye van bárkivel, a legalkalmasabbak ezek a napok lehetnek, hogy rendezzék problémáikat. A vállalkozó és üzleti életben mozgó Ikrek most kicsit több kockázatot vállalhatnak.

Rák (június 22-július 22.) Ön bizonyosan szereti a békét és a nyugalmat, ám erre most még várnia kell. November végére felpörögnek az események, de önnek ez kedvére lesz. Most győzi a programokat energiával.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Bármennyire szeret is ön a középpontban állni, most jobban teszi, ha meghúzódik a háttérben. Figyeljen oda másokra, hallgassa meg partnerét és legyen udvarias.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Pozitív gondolkodással képes lesz derűssé varázsolni a következő napokat. Képzelje el a dolgok sikeres alakulását. Ha a jóban hisz, az valósul meg. Ez igaz munkára és magánéletre is.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ezekben a napokban szinte minden sikerül és optimistán látja a világot. A bolygók hatásaira siker várható a munkában, a szerelemben, még kellemes anyagi fordulatra is számíthat.

Skorpió (október 24-november 22.) Akkor lesznek jó napjai, ha az apró napi bosszúságokat képes humorosan felfogni. A derű átsegíti az embert még a legnagyobb nehézségeken is. Ha van hobbija, éljen annak.

Nyilas (november 23-december 21.) Szerencsés fordulatra számíthat valamely üzleti ügyében. Türelmetlenséggel, netán udvariatlan viselkedéssel ne rontsa el a virágzó partnerkapcsolatot. Az idő önnek kedvez.

Bak (december 22január 20.) Ha egy új munkát kínálnak önnek, fogadja el, mert új lehetőségeket rejthet. Észrevehetné azt is, hogy mennyi szép pillanatot rejtenek a mindennapok, csak nyitottnak kell lennie.

Vízöntő (január 21-február 20.) Sok feladata, elfoglaltsága lehet, még a szabadideje is zsúfolva van érdekes programokkal. Energiái nagy részét a karrierépítésbe fekteti, a romantikázás most nem önnek való.

Halak (február 21-március 20.) Az anyagi helyzete a nagyobb kiadások miatt romolhat, pedig kénytelen lesz még többet is költeni. Nem tehet mást, mint hogy jól beosztja azt, ami van, és próbál nem siránkozni a sorsa felett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!