Horoszkópok

2011.01.27. 23:02

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - január 28., péntek

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) Azt tanácsoljuk, hogy a véleményét ma rejtse véka alá, mert lehet, hogy nincs igaza. Gondolja át alaposan a nézeteit, és ha minden szempontból megállják a helyüket, akkor mondja el őket.

Bika (április 21-május 20.) A Bikákra jellemző, hogy gyorsan tanulnak, ámde nehezen felejtenek. Ettől lesznek bölcsek és magabiztosak. Biztosan önre is mindig számíthat az, akinek okos tanácsra van szüksége.

Ikrek (május 21-június 21.) Ne tegyen fel egy lapra mindent, mert veszíthet. Ráadásul ki- szolgáltatottá válhat. Érvényes ez a jó tanács a magánéletére éppúgy, mint az üzleti ügyvitelre. Legyen körültekintő!

Rák (június 22-július 22.) Vegye igénybe a környezetében élők segítségét, ha rászorul. Büszkeséggel nem jut sehova. A csillagok szerint vigyáznia kell az egészségére. Amúgy ma kellemes, nyugodt napra számíthat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Uralkodni vágyó természete elhatalmasodhat ma, és ezt a szerettei nem nézik jó szemmel. Az is előfordulhat, hogy egy öntelt kollégája megpróbálja csorbítani az ön presztízsét.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Érzelmi életének egyensúlyát felboríthatja egy titokzatos érzés, egy új kísértés. Ön bizonyára nem kedveli azt, amikor másoknak kell megfelelni, de most azért erőt vehetne magán.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Munkahelyén csak a legfontosabb dolgokat végezze el. Lehet, hogy feleslegesen dolgozik vagy dolgoztat. Megváltozott körülmények közt ne erőltesse a régi elképzeléseit.

Skorpió (október 24-november 22.) Lehet, hogy nem látszik, de éppen ön az, akire mindig lehet számítani, mert képes az alkalmazkodásra. Most túlságosan spórolós, még arra sem akar pénzt kiadni, amire muszáj.

Nyilas (november 23-december 21.) A mai jó tanács: ha kaotikus állapotok uralkodnak ön körül, a gondolatai, a szándékai akkor is maradjanak tiszták, hiszen mindig a fejekben lévő zűrzavar jelenti az igazi veszélyt.

Bak (december 22-január 20.) Különös élményt hozhat a nap, de a partnerről önnek kell gondoskodnia. Kedvességgel mindent elérhet. Egyeseknek a házasságon járhat az eszük, a nők inkább menekülnek előle.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ápolja a kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatait. A munkája miatt lehetnek álmatlan éjszakái, de az idő, amit a rendkívüli feladatok megoldására fordít, meghozza az eredményt.

Halak (február 21-március 20.) Ön nagyon adakozó, még akkor is képes adni, ha nincs miből. Fogja vissza magát, és tudjon nemet mondani néha! Ossza be inkább az erejét és ne vágjon bele nagyobb fába, mint amekkorával elbír.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!