Horoszkópok

2011.01.28. 23:07

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - január 29., szombat

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) Mindegy, mit csinál, egy biztos: másképpen teszi, mint a többiek. Nem csoda, hogy a Kosok közül kerül ki a legtöbb felfedező. Találékonyságát a pénzszerzésnél kamatoztathatná.

Bika (április 21-május 20.) Vágjon bele bátran abba, amit elhatározott! Ne tétovázzon! Anyagi szempontból nem túl rózsás a helyzete, de minden megoldható egy kis ügyességgel. És most ön rendelkezik vele.

Ikrek (május 21-június 21.) Lehet, hogy jó dolgában nem tudja, mit csinál, és bolondságokra adja a fejét. Később aztán bűnbánó módon visszasündörög a kedveséhez. Most ön hajlik a meggondolatlanságra.

Rák (június 22-július 22.) Ön mostanában a tettek embere. Akkor érzi jól magát, ha tehet valamit. Ha valamilyen sportot űz, jó eredményt érhet el, ám a szellemi torna az, ami igazán ki- elégíti.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A csillagok üzenete szerint a testi örömök mellett figyeljen jobban oda a lélek finomságaira. Vegye észre, találja meg a különböző események közötti rejtett összefüggéseket.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Nem érzi eltékozolt időnek a munkával töltött órákat, ha nagyobb fontosságot tulajdonít a részleteknek. Szeretetre éhes, s nagy erőfeszítésébe kerülhet, hogy úrrá legyen vágyain.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ön a párját nagy körültekintéssel választja meg. Mint minden másnál, e téren is a minőséget tartja a legfontosabbnak. Ezért előfordulhat, hogy magas igényei miatt társtalan marad.

Skorpió (október 24-november 22.) Vegye könnyedén a dolgokat! A csillagok a hétvégén mindent elintézhetnek ön helyett. A Hold állása is segíti, csak a Plútó hozhat valami könnyen átvészelhető kellemetlenséget.

Nyilas (november 23-december 21.) Mostani hangulata következtében lépten-nyomon ellenséget szimatol, pedig valójában ön az, aki nem mer őszinte lenni önmagához. Főként a magánéletét sújthatja e hozzáállás.

Bak (december 22-január 20.) Ez a hétvége kiváló lehet egy új kapcsolat megalapozásához. Hozzátartozói körében vitákat, feszültséget tapasztalhat, de ön képes arra, hogy megfékezze az indulatokat.

Vízöntő (január 21-február 20.) Elméletben ön tudja, hogy mit kellene tenni saját önállósága megteremtésének, illetve megőrzésének érdekében, a gyakorlatban mégsem tudja megvalósítani. Hallgasson a barátaira!

Halak (február 21-március 20.) Ma ne kezdjen új dolgokba, azonban véglegesen se zárjon le semmit. A bolygók szerint a hétvégén könnyű önt elcsábítani. Figyeljen arra, kinek mit ígér, mert alaposan megbánhat egy elhamarkodott lépést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!