Horoszkópok

2011.02.14. 23:05

Napi horoszkóp

Ha a Halak szokatlan, nehéz feladattal szembesül, azt ne problémának, sokkal inkább kihívásnak érezze.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Időt nyer, ha a dolgok elébe megy. Versenyhelyzetben így ön lehet a nyerő. Az érzelmi élet terén: a bolygók kedvező mozgása több, még társtalan Kosnak hozhat egy új szerelmet.

Bika (április 21-május 20.)
Szemlélje több humorral az életet, úgy könnyebb lesz megküzdenie a nehézségekkel. A csillagok egyébként jó hatással vannak most a családi és a szerelmi életére egyaránt.

Ikrek (május 21-június 21.)
Az apró-cseprő hétköznapi ügyek elronthatják a jókedvét. Bizonyára elege van már az örökös szélmalomharcból. Szeretne  lélekemelő elfoglaltságot magá-nak, de nincs rá ideje.

Rák (június 22-július 22.)
A bolygók állása optimistává teszi önt és jó hatást gyakorol emberi kapcsolataira. Ám lehet, hogy a munkában kevésbé lesz sikeres. Sebaj, a jelen igazságtalanságait a jövő kárpótolja majd.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
A csillagok most serkentően hatnak az ön gondolkodására, az alkotó szellemi munkára. Ez a pár nap alkalmas a nagy beszélgetésekre, a felszín alatt rejtőzködő problémák feltárására.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Otthonában nagy szeretetet és megértést tapasztalhat. Ha van valamilyen gondja, ők minden bizonnyal feledtetik önnel. Élvezze hát velük töltve szabadideje nagy részét.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Őrizze meg jó kedélyét akkor is, ha valaki borsot tör az orra alá! A bolygók most fokozott érzékenységre hajlamosíthatják, s könnyen megsértődhet még egy ártatlan tréfán is.

Skorpió (október 24-november 22.)
Hangulata olyan, amilyenre formálja. A siker és a kudarc egyaránt önön múlik. A csillagok olykor feszültté, szétszórttá tehetik, de ha képes pozitívan gondolkodni, a siker lesz az úr.

Nyilas (november 23-december 21.)
A következő néhány nap főleg szellemi munka végzésére jó. Testileg talán fáradtabbnak érzi magát a szokottnál, ezért fizikai munkát csak annyit végezzen, amennyit muszáj.

Bak (december 22-január 20.)
Kevés szorongást érezhet ma. Múló állapot, a következő napokra Fortuna a kegyeibe fogadja önt. Érdemes talán még szerencsejátékkal is próbálkoznia. Egyszer ön is lehet a nyerő!

Vízöntő (január 21-február 20.)
Lehet, hogy semmi kedve a fizikai munkához, s a ház körüli teendők különösen nehezére esnek. A sportolás viszont nincs ellenére. Legjobb a rutinfeladatokat ma másra bízni.

Halak (február 21-március 20.)
Ha egy szokatlan, nehéz feladattal szembesül, azt ne problémának, sokkal inkább kihívásnak érezze. Ha így áll hozzá, biztosan sikerül megoldania, s ezzel önbecsülése nő, munkakedve szárnyakat kap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!