Horoszkópok

2011.02.17. 23:05

Napi horoszkóp

A Szűz megérdemelné már a pihenést.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Rendezheti a vitás ügyeket az üzleti partnereivel. Az elmúlt hónap sikertelenségeit mostanra sikerült a saját javára fordítania. A hétvégén sok minden megoldódhat, úgyhogy fel a fejjel!

Bika (április 21-május 20.)
Eljött az idő kidobálni minden múltbéli fölösleges kacatot. Ha ragaszkodik a sosem használt tárgyakhoz, azzal lebéklyózza a lelkét is. Tűzzön ki új célokat, tervezze meg a közeli jövőjét!

Ikrek (május 21-június 21.)
Ön sohasem elfogult, a dolgokat reálisan szemléli. Szükség is van most erre, hiszen a családjában akadhat valaki, aki éppen az ön tanácsaira vár. Igyekezzék azonosulni a problémájával.

Rák (június 22-július 22.)
Mozgalmas, változatos napokra számítson. Most ön nehezen tud nyugton maradni, a várakozást és az ülőmunkát nem önnek találták ki. Felesleges energiáját kitűnően levezetheti sportolással.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
A csillagok nehéz, de szerencsés időszakot jeleznek a munkában. Az ön mozgósító ereje a maximumon van, mindenkit rá tud beszélni mindenre. Óvatosan használja e tulajdonságát!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Megérdemelné már a pihenést. Ha nem mehet szabadságra, akkor a szabadidejében csak olyasmit tegyen, amihez kedve van. A másoknak való megfelelés sok energiát emészt föl.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Akarata ellenére is a középpontba kerülhet egy összejövetelen vagy munkahelyi értekezleten. Próbáljon meg alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, de az önállóságát őrizze meg!

Skorpió (október 24-november 22.)
Problémamegoldó képessége most a szokásosnál is erősebb. Könnyen megtalálja a gyógyírt a bajokra. Ám civakodó hajlama is megnő. Ha segíteni akar, azt kedvesen tegye!

Nyilas (november 23-december 21.)
Ön szereti illúziókba ringatni magát. Hagyjon fel a délibábkergetéssel! Ideje lenne reáli-sabban szemlélnie az életet, és megtalálni azokat a tevékenységeket, amelyek fontosak.

Bak (december 22-január 20.)
Érzelmi túlfűtöttsége nem talál mindenkinél megértésre. Ha olyan körben lelkendezik, ahol mások gondokkal küszködnek, nem lesz túl népszerű. Vegye elő a józan ítélőképességét!

Vízöntő (január 21-február 20.)
Lehet, túl nagy energiát fektet olyan dolgokba, amelyeknek egyelőre nincs eredményük. Ne veszítse el a türelmét, a kitartás előbb-utóbb sikert hoz. Esténként ne bulizzon!

Halak (február 21-március 20.)
A csillagok szerint bármibe belefoghat, lépéseit siker koronázza. A héten ön nem ismer lehetetlent, az akadályokat könnyedén veszi, mert elegendő energiával és bölcsességgel rendelkezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!