Horoszkópok

2011.05.03. 22:03

Napi horoszkóp

A Kos sikerrel járhat, ha állást keres.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Ha ön most állást keres, és meggyőzően tudja előadni magát, nagy esélye van arra, hogy sikerrel jár. A helyes döntéshez azonban információkra van szüksége. Ezeket gyűjtse össze.

Bika (április 21-május 20.)
Ha egy belső hang azt súgja, hogy fogjon bele valami újba, akkor ne késlekedjen szót fogadni neki. Nem tud igazán örülni semminek, ha csak teng-leng a világban, nem találva a helyét.

Ikrek (május 21-június 21.)
Ön most rugalmas, könnyen alkalmazkodik a környezetéhez. Ez kifejezetten pozitív megmutatkozás, ha közben nem esik át a ló másik oldalára. Tartózkodjon a betarthatatlan ígéretektől!

Rák (június 22-július 22.)
A héten - akár önállóan él, akár kötöttségben - mehetnékje lesz, szinte még az is mindegy, hogy hova. Ön szabadságra született, szeretné megvalósítani álmait. Elismerésben is része lehet.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Ne költekezzen az ésszerűség határait átlépve, és ne hagyja, hogy elragadják az illúziók. Pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket pedig soha ne hozzon érzelmi alapon!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Úgy találja, túl sok akadállyal kell szembenéznie? Ha igen, gondolja át, hogy ez most a tervek megvalósításának ideje-e. A hónap második felében pozitív fordulat várható.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Bizonyosan szívesen tölti olyan emberek társaságában az idejét, akik dicsérik. Ám a dolog úgy áll, hogy hízelgésükkel  többet ártanak, mint azok, akiket az ellenségeinek tart.

Skorpió (október 24-november 22.)
Szerelmi életének az lehet a legnagyobb buktatója, hogy mindenben észreveszi a hibát. Az okos Skorpiók elraktározzák az észrevételeiket, és többnyire megtartják maguknak.

Nyilas (november 23-december 21.)
Lépésről lépésre tervezze a jövőt. Vegye számba minden intézkedése következményeit. Érzelmi téren feszültségek várhatók, de a családi gondjaira megoldásokat hozhat az idő.

Bak (december 22-január 20.)
Most hagyja a munkatársait érvényesülni. Húzódjon a háttérbe, amikor a feladatokat osztják. Feltehetően már éppen eleget dolgozott eddig. Anyagi gondok ne rontsák a kedvét!

Vízöntő (január 21-február 20.)
Érzékenyebb, sérülékenyebb, mint régebben. Úgy érezheti,  kihasználják önt. Kitartás, minden esély megvan arra, hogy a szerencse ön mellé álljon. A rossz időket mindig jó követi.

Halak (február 21-március 20.)
Igyekezzen enyhíteni eszméi merevségén. Az örökös aggodalmaskodás rontja a teljesítményét. Higgye el, társai is elismernék azokat. Mindemellett általában is át kellene térnie egy egészségesebb életvitelre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!