Horoszkópok

2011.05.12. 22:05

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - május 13., péntek

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) Ma jó nap elé néz. Különösen a reggeli órák alkalmasak a nagyobb fizikai erőfeszítésekre. De ne helyezze túl magasra a mércét, nehogy ne bírja átugrani.

Bika (április 21-május 20.) Gondolkodjon el a tervezett útjain. Ma harmonikus nap várható, érdemes ezt a nyugalmat kihasználni az esetleges belső konfliktusok rendezésére.

Ikrek (május 21-június 21.) Ügyesen bánhat a pénzzel, új terveket kovácsolhat vagy előkészíthet egy szerződést. Siker kecsegteti az üzleti életben.

Rák (június 22-július 22.) Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap is kellemesen és tartalmasan telhessen, s kölcsönös megbecsülésben tölthesse el másokkal.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Enyhülnek a gondok, de még lesznek napok, amikor korábbi megoldatlan problémák napirendre kerülnek. Minden a megfelelő időzítésen múlik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ma nem lesz nehéz napja, bizakodva tekinthet az ön előtt álló feladatokra. Széles körű tájékozottsága átsegíti mindenen.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A jó szóért, kedvességért most nagyon hálás. Megnyugtatja, s persze jól is esik, ha valaki a pártját fogja. Keresse fel egy kedves barátját.

Skorpió (október 24-november 22.) A negatív sugallatok, az elbátortalanítás a teljesítmény csökkenéséhez vezet. Higgye el, mások nemcsak a sikereiért szeretik, hanem az igazi énjéért.

Nyilas (november 23-december 21.) Ön szereti megosztani másokkal tudását, és szívesen fogad új ötleteket is. Jó lélekbúvár lehetne önből, mert erőssége az ítélkezés nélküli odafigyelés.

Bak (december 22-január 20.) Ha valakivel gondjai vannak, legyen vele nagyvonalú. Engedje, hogy partnere a maga útját járja, ne ellenőrizze.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ön egyre bátrabb és magabiztosabb. Legyen óvatos, veszélyesnek látszó vállalkozásba, kétes végkimenetelű kalandba ne keveredjen!

Halak (február 21-március 20.) Hatékonnyá teheti a munkavégzését, ha képes erőteljesen koncentrálni a célra. Ha azt elérte, kezdődhet a kikapcsolódás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!