Horoszkópok

2011.05.17. 22:02

Napi horoszkóp

A Bika ereje teljében van, a Szüzet megbízzák egy munkával, amit mindneképpen vállaljon el!

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Csakúgy, mint a többi jegy képviselője, ma lehet, hogy ön is sértődékenyebb, visszahúzódóbb a szokásosnál. Ma leginkább a bennünk élő mártír, altruista személyiség kerül előtérbe.

Bika (április 21-május 20.)
Ma ereje teljében van, úgy érezheti, hogy senki sem tud ellenállni önnek. Legyen azonban óvatos, tartózkodjék a meggondolatlan szavaktól és cselekedetektől! A lehetőségeit gondolja végig!

Ikrek (május 21-június 21.)
A csillagok tevékeny, sok teendővel járó napot jeleznek. Az érzelmi túltengésekkel azonban jó lesz vigyázni, ez a nap a szokásosnál feszültebb lelkiállapotot is eredményezhet.

Rák (június 22-július 22.)
Nincs különösebb hiányérzete, ha újabb feladatokat zúdítanak a nyaká- ba, azt is becsülettel ellátja. Ma minden bizonnyal szívesen tevékenykedik a köz szolgálatában. Figyeljen önmagára is!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Ma sok minden történhet. Most kamatoztathatja béketűrését és nyugalmát. Hasznos tanácsokat kaphat, és ön is bátran előállhat az ötleteivel. Nagy kiadással járó vásárlást ma ne intézzen!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Ha egy munka vezetésével bízták meg, vállalja el minden kétség nélkül. Hasznát veheti azoknak az információknak is, amiknek a közelmúltban jutott a birtokába. Barátai segítik önt.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Minden ember összetett személyiségű. Sokféle arcunk van, s ezeket az arcokat gyakran mi magunk se ismerjük fel, így másokat is meg tudunk téveszteni velük. Gondolkodjon ezen!

Skorpió (október 24-november 22.)
Ma előhozakodhat azokkal a terveivel, amelyeket már régóta dédelget, de még nem beszélt róluk. Ám csak akkor fogjon bele új dolgokba, ha érzi, hogy  venni tudja az akadályokat.

Nyilas (november 23-december 21.)
Ma amolyan bús hangulatban lehet. Magába fordulása, önemésztése azonban nem vezet sehova. Próbáljon kiutat keresni ebből, hisz nem fenyegeti semmi komoly veszély.

Bak (december 22-január 20.)
Nekikezdhet egy nagy feladat megoldásának. Nem lesz köny- nyű dolga, de az eredmény kárpótolja a lemondásért és fáradságért. A magánéletében kényes helyzet alakulhat ki.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Egészséges életszemlélete figyelemre méltó lehet. Használja ki a kedvező pillanatot, valósítsa meg legtitkosabb vágyait. Amibe ma belekezd, az az elképzelése szerint alakulhat.

Halak (február 21-március 20.)
Lehet, hogy pihenése érdekében egyre többet kell dolgoznia, pedig a kikapcsolódásra nagy szüksége van, talán nagyobb, mint az utóbbi időben bármikor. A nyaralás sokba kerül, de érdemes áldoznia rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!