Horoszkópok

2011.05.23. 22:02

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - május 24., kedd

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) Jobb elfelejteni az olyan partnert vagy üzlettársat, aki megpróbálja manipulálni, az ellenőrzése alá vonni. A csillagok szerint egy Rák vagy Nyilas társsal jól tudna együtt dolgozni.

Bika (április 21-május 20.) Munkahelyi sikere a héten azon múlhat, hogy meg tudja-e győzni a többieket az igazáról. A magánéletébe több színt, több gyengédséget kellene vinnie, ezt tanácsolják önnek a csillagok.

Ikrek (május 21-június 21.) Több olyan feladatot is kaphat, amelyek erkölcsi és anyagi haszonnal járnak. Most ön a nyerő, de a részletkérdéseket vitassa meg. A lényeg, hogy következetesen cselekedjen.

Rák (június 22-július 22.) Napról napra érezheti, hogy sorsát mások irányítják, vagy hogy társai hanyagsága miatt nem sikerülnek a tervei. Ön szereti a csapatmunkát, most mégis célszerűbb lenne önmagára hagyatkoznia.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A legtöbb válság abból fakad, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondolkozunk. Okozhat az is konfliktust, hogy gondolatainkat pontatlanul fejezzük ki. Figyeljen erre!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Most nincs sok ideje a magánéletével foglalkozni, bizonyára leköti a munkája, sőt idegessé is teszi. Ne bújjon ki a bőréből, ön úgy az igazi, ha árasztja maga körül a nyugalmat.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Lelkesedése másokat is magával ragadhat, és mind többen keresik az önnel való együttműködést. Ne utasítsa el a közeledni vágyókat, mert később még szüksége lehet rájuk.

Skorpió (október 24-november 22.) Meg kéne pihennie. Fizikai teljesítőképessége most nem túl jó, monotóniatűrése is hagy kívánnivalókat maga után. Mindezeket vegye figyelembe, mielőtt új feladatokra vállalkozik.

Nyilas (november 23-december 21.) Ne hagyja magát eltéríteni eredeti tervétől! Maradjon következetes! Vigyázzon arra, amit sikerült megszereznie. Most ne vállaljon kockázatot. Lehet, partnere sem támogatná.

Bak (december 22-január 20.) A csillagok állása nehéz gondokat jelez, de ön sose veszíti el a reményt és megtalálja a megoldást. A szerelmi életében konfliktust okozhat egy elhamarkodott cselekedet.

Vízöntő (január 21-február 20.) A szorgalom és a kitartás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Ami nem megy első nekifutásra, arról sem kell lemondania. A hét elején elrontott dolgokat a hét végén helyrehozhatja.

Halak (február 21-március 20.) Mostantól a korábbiaknál is fontosabb a tudatos erőgyűjtés, a rendszeres meditálás, hogy fel tudjon nőni az ön előtt álló feladatokhoz. Ugyanakkor próbáljon megszabadulni a fölösleges terhektől és emberektől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!