Horoszkópok

2011.05.31. 22:03

Napi horoszkóp

A Vízöntő váltsa valóra munkájával kapcsolatos elképzeléseit.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Ahhoz, hogy megismerjük magunkat, olyan tükörbe kell néznünk, amelyet más tart elénk. A mai bolygóállások alatt érdemes elmerengenie e mondat tartalmán.

Bika (április 21-május 20.)
Kedvesen erőszakos lehet ma, ám hősködő hajlamát, érzelmi viharait lecsendesítheti egy váratlan kiadás. Ügyeit zavarossá tehetik az önön kívül álló, előre nem látható tényezők.

Ikrek (május 21-június 21.)
Ha nem képes pontosan megfogalmazni az elvárásait, éppen azt nem tudja megszerezni, ami megilletné önt. Beszéljen félreérthetetlenül, s ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák az irigyei.

Rák (június 22-július 22.)
Ma előfordulhat, hogy olyasmin gyötri magát, amin egyelőre nem tud változtatni. Nem csoda, ha gondterhelt. Az efféle időtöltés csak az energiáját rabolja, hagyjon fel vele!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Ma pontosan tudhatja, miről kell döntenie, de azt, hogy miként döntsön, még nem. Segítséget sem remélhet, hiszen életének olyan területéről lehet szó, amely csak önre tartozik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Amit a másik ember tükröz felénk, az is belőlünk származik. Ha igazán szeretni akarunk, akkor azt szeressük másokban, amit önmagunkban is szeretni kellene. Így volna szép.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Talán szeretné, hogy egy csapásra megoldódjanak az anyagi természetű gondjai. Egy szép munka vagy egy üzleti cél jobban izgatja, mint a magánélete. Pedig azzal is törődnie kell.

Skorpió (október 24-november 22.)
Ön nem szeret szabályok szabta módon dolgozni, mégis ezt kívánják öntől. Ma mindenkivel baja lehet, szeretné az embereket megnevelni. Igazságra és tisztaságra szomjazik.

Nyilas (november 23-december 21.)
Ha agyonhajszolja magát, ha mindenre és mindenkire van ideje, túlságosan kimerül és nem lesz képes koncentrálni. Határt kell szabnia, mert felemésztődik a feladatokban.

Bak (december 22-január 20.)
Ön jó szándékú emberekkel van körülvéve, akik szívesen kivennék részüket gondjai megoldásából. Érdemes figyelni a tanácsaikra, de segítséget csak akkor fogadjon el, ha muszáj.

Vízöntő (január 21-február 20.)
Itt az ideje, hogy a munkájával kapcsolatos elképzeléseit valóra váltsa. Ez nem megy vita nélkül. Meggyűlhet a baja azokkal a munkatársaival, akik nem olyan rugalmasak, mint ön.

Halak (február 21-március 20.)
Önnek sok hamisságot kell elszenvednie, mire megtalálja az igazit. Szerencsére minden útvesztőből van kiút, s ha sikerül megoldania egy konfliktushelyzetet, most megtalálhatja azt, amit vagy akit régóta keres.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!