Horoszkópok

2011.10.17. 07:35

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - október 17., hétfő

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)  Talán sosem volt ennyire boldog! Mielőbb találkozna már szerelmével, nagyon kellemes percek várnak önre. Ez a fiatalos lán-golás akkor a legértékesebb, ha meg kellett küzdenie érte.

Bika (április 21-május 20.)  A nagy rohanásban megfeledkezik egy fontos találkozóról, pedig jövője szempontjából szüksége lett volna rá. Ne késlekedjék kimenteni magát, és lehetőleg ne keressen kifogásokat.

Ikrek (május 21-június 21.)  A mai estét töltse otthon, békés családi körben, és ne vigye haza a munkát. Rég volt már ennyire szüksége a pihenésre. Kapcsoljon ki, és ne foglalkozzon most semmivel, csak magával.

Rák (június 22-július 22.)  Levelet kap ma egészen váratlanul. Talán titkot rejt, talán valamiféle jó hírt. Mindenesetre várjon néhány napot, hogy ülepedjék a dolog, s csak akkor beszéljen róla másoknak.

Oroszlán (július 23 -augusztus 23.)  Főnökei úgy érzik, a hivatali rend szigorításától minden jobbra fordul. Holott ezzel csak tehetetlenségükről állítanak ki jeles bizonyítványt. Látszik, hogy nem tanultak semmit.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Párkapcsolata nem olyan rossz, mint gondolta. Kapja össze magát, és csomagoljon, ha szükséges. De az sem kizárt, hogy épp a mai nap a megfelelő idő az összeköltözéshez.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Minden a feje tetejére áll, akármennyire is igyekszik rendet tartani. Az eddig szívesen végzett munkán csak ímmel-ámmal pepecsel, a szeretett zenét pedig kikapcsolja.

Skorpió (október 24-november 22.)  Az előző nap bizonytalanságai elmúlnak, képes legyőzni lustaságát. Baráti összejövetelen kellemesen kiszellőztetheti a fejét, a jóízű beszélgetés pedig új ötletekre inspirálhatja.

Nyilas (november 23-december 21.)  Akár szabadságon van, akár munkája veszi igénybe, se a szórakozást, se a munkát ne vigye túlzásba! Valakinek olyan dolgot sikerül elintéznie, amiért sokáig hálás lesz önnek.

Bak (december 22-január 20.)  Ha kedvesével tart ma, a közös barátok szeretete jót tesz kapcsolatuknak és hangulatuknak. Ha teheti, ma ne főzzön, mert valószínű, hogy odaég minden, amihez ma hozzáér.

Vízöntő (január 21.-február 20.)  Döntsön vagy sem? Ön, aki nagy kérdésekben nem szokott határozatlan lenni, most nem tudja, mit tegyen, képtelen választani. Azt viszont jól sejti, hogy újabb válaszút elé kerül.
 
Halak (február 21.- március 20.)  Ellenségei irigylik, de el kell ismerniük, hogy ön a helyes úton jár. Sajátítson el új ismereteket, nagyon hasznosak lehetnek tervei megvalósításában! Este régen várt csúcspont várja a szerelemben is. Mit akar még?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!