Horoszkópok

2011.10.19. 22:03

Napi horoszkóp

A Halak romantikus estét tölthet szerelmével, a a Bakokat büszekséggel tölti el a váratlan siker.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Fontos tárgyalásait halassza el valamilyen elfogadható ürüggyel. Amilyen szertelen ma, még elrontaná mindazt, amit fáradságosan felépített. Kedvesével kellemes perceket tölthet el.

Bika (április 21-május 20.) 
Ne zárkózzék ma el egy családi probléma megbeszélése elől, sokkal könnyebb lesz utána minden. Igyekezzék a legszerencsésebb módon elintézni, jobb mielőbb túl lenni rajta.

Ikrek (május 21-június 21.)
Ma semmi  érdekfeszítő vagy jellegzetesen kirívó eseményre ne számítson. De azért nem szükséges unatkoznia. Legyen bölcs, tegyen úgy, mintha ez lenne a dolgok rendje.

Rák (június 22-július 22.) 
Szívesen tesz fel mindent egy lapra, nem kenyere a méricskélés, a kivárás. Lássuk hát, mi lesz!  ez vezérli útjain, s ezzel könnyen nyerhet is, mert merészen és nagyvonalúan él.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
A váratlan helyzetek önt vagy agresszívvé vagy gátlásossá teszik. Ma is egy olyan szituációból kell kivágnia magát, amelyre nem tudott kellőképpen felkészülni.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Sokszor a fejéhez vágják, hogy minden lében kanál. Ebben lehet is valami, amit ön eddig nem is bánt, ám ma ennek issza meg a levét. Vegyen vissza, s minden rendben lesz.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Ne sértődjön meg, ha családtagjai vagy szomszédai megmosolyogják óvatossága miatt, amit túlzott aggályoskodásnak tartanak! A szerelem estére meglepetéseket tartogat!

Skorpió (október 24-november 22.) 
Energikus döntések, a munkában tetterő várható a mai napra. Ma számíthat főnökei elismerésére is. Kivételesen családi konfliktusok sincsenek ma a láthatáron.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Nagyon várta ezt a napot, a beígért eseményeket, s most csalódott. Nem történt semmi, ami kibillentette volna egykedvűségéből, szürke hétköznapjai is folytatódnak.

Bak (december 22-január 20.) 
Ma váratlanul olyan sikert ér el, ami valóban büszkeséggel töltheti el a szívét. Rég volt már ilyenre példa, úgyhogy most valóban nagyon örül. Ilyenkor alkalom nyílik a lazításra is.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Tegnap még fennállt a veszélye, hogy egy s más beárnyékolja azt a kellemes képet, amelyet az életről alkotott. Mára a veszély megszűnt. Használja ki a nap pozitív lehetőségeit.
 
Halak (február 21-március 20.) 
Ha pénz kerül ma szóba, csapjon le rá. Nincs mit tenni, ha ott van az orra előtt, akkor csak bátran. Akármilyen kicsi is az összeg, önnél biztosan megfiadzik. Hangulatos estét tölthetne ma el szerelmével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!