Horoszkópok

2011.12.18. 23:09

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - december 19., hétfő

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) Remélhetőleg kipihente magát, mert a héten még elég sok feladata lesz, hogy a karácsonyt már nyugodtan várhassa. Gondolja végig még egyszer, megvette-e mindenkinek az ajándékot?

Bika (április 21-május 20.) Elbizonytalanodhat a napokban a helyzetét illetően. Főleg a családi viszonyok okozhatnak fejtörést. Érezhet némi lelkiismeret-furdalást, hogy talán nem törődik eleget a szeretteivel.

Ikrek (május 21-június 21.) Ez a nap nem lesz alkalmas arra, hogy pénzügyekben döntsön. Sőt, jobb lenne, ha egészen a jövő év elejéig halasztana az ilyen jellegű intéznivalókat, hacsak nem nagyon sürgősek valamiért.

Rák (június 22-július 22.) Ideje lenne megállapodni, és nem átmenetinek tekinteni a jelenlegi helyzetét. Ennél jobb körülmények közé valószínűleg úgysem kerülhetne, hagyja hát abba a másfelé kacsingatást!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Fel kellene hívnia néhány ismerősét, akik megérdemelnék, hogy karácsony előtt szót váltson velük. Néha egy-egy apró gesztus többet ér bármilyen ajándéknál.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ismét tanújelét adhatja, milyen remek ember ön. Olyan helyzetbe kerülhet, amikor szükség lehet az együttérzésére és a segítőkészségére. Ne habozzon hát, ha jót tehet valakivel!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Legyen egy kicsit megfontoltabb! Néha előbb jár a szája, mint hogy gondolkodna, így gyakran megbánt másokat, pedig nem állt szándékában. Mások titkait főleg ne kotyogja ki!

Skorpió (október 24-november 22.) Itt az ideje, hogy változtasson a szokásain, mielőtt még késő lenne. A tespedés csak a kilókat növeli és árt az egészségének is. Karácsony előtt tarthatna egy kis böjtöt, és sportolhatna is.

Nyilas (november 23-december 21.) Ha társtalan, lehet, hogy még az idén megismer valakit, aki minden szempontból megfelel az igényeinek. Ha pedig van párja, akkor eddig ismeretlen jó tulajdonságaira figyelhet fel.

Bak (december 22-január 20.) Valószínűleg azt hiszi, hasznos a tevékenysége, és nem veszi észre, mennyit árt vele másoknak. Jó lenne, ha önvizsgálatot tartana, és tudatosítaná magában, hogy nem ön a világ közepe.

Vízöntő (január 21-február 20.) Kellemes napokra számíthat, végre lesz ideje egy kicsit a szeretteivel törődni. Szüksége volt már a lazításra, hiszen túl sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Pihenjen, töltődjön fel!

Halak (február 21-március 20.) Változásokra lenne szükség a magánéletében, és ezt ön is tudja már hosszú ideje. Attól nem lesz jobb semmi, ha bedugja a fejét a homokba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!