Horoszkópok

2012.01.06. 23:02

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - január 7., szombat

Napló Online

Kos (március 21.-április 20.)  Itt az ideje, hogy megvilágítsd a dolgaidat a magánéletedet illetően! Ma nem születik döntés, de tisztában kell lenned azzal, hogy mit is akarsz valójában. Gondolkodj el és lazíts sokat!

Bika (április 21.-május 20.)  Hosszú távú terveivel kapcsolatban dönten is kell. Ha jut rá ideje,  tegyen kisebb-nagyobb kirándulást! Váratlan eredmények érhetik. Az estéjét lehetőleg  töltse a családjával, az megnyugtatja.

Ikrek (május 21.-június 21.)  Az egyik szomszédja nem a legjobb színben tűnhet fel ön előtt. Azért ne  felejtse, hogy eddig jól kijöttek egymással. Lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, talán érdemes megbocsátani.

Rák (június 22.-július 22.)  Egy távoli rokona kimondottan idegesíti. Most találkozhat vele, de már a gondolat is a frászt hozza önre. Nem tud ellene tenni semmit, ezért vagy vágjon fapofát, vagy  próbáljon meg felszívódni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)  Nemrég elkövetett hibáján ne rágódjon! Csak felemészti magát. Ami megtörtént, azon nem tud változtatni. Minden jóra fordulhat, az érintett hamarosan meg fog bocsátani önnek.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)  Ma érdemes szívvel-lélekkel dolgoznia, nagy lépést tehet előre a karrierjét illetően. Ha végzett, jó érzés lesz hátradőlni, ez külön öröm.  Este szórakozzon, ma jól teljesített!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)   Szorgalma ma is  példamutató, mint mindig. De a hétvégét már töltse semmittevéssel. Ön mindig hasznos tevékenységet keres magának, erre nincs szükség. Kényeztesse is magát.

Skorpió (október 24.-november 22.)   A költségeit próbálja csökkenteni. Akár feleannyiból is kijöhet, ha okosan számol és takarékoskodik. Most jobban szeret egyedül dolgozni, pedig hasznos lenne együttműködni.

Nyilas (november 23.-december 21.)  Jelentős esemény ünneplésére kerület sor. Pihenjen, hogy a legjobb formáját hozhassa! Nagy gonddal válogassa ki a ruháit az alkalomra, mert több fontos személlyel is találkozhat.

Bak (december 22.-január 20.)  Nem csoda, hogy harcias kedvében van. Általában akkor válik ingerlékennyé, ha fenyegetve érzi magát. Ez így éppen helyes. Azért ne engedje magát felpaprikázni, este relaxáljon!

Vízöntő (január 21.-február 20.)  Elinduláskor győződjön meg arról, hogy mindent összekészített. Vigyen valami bolondságot is. Hogy más mit mond, ne érdekelje! Szüksége van a biztonságot jelentő tárgyaira.

Halak (február 21.-március 20.)   Életvidám emberekkel vegye ma körül magát. Szüksége lesz rá, mert kicsit depressziós a hangulata. Próbáljon kitörni belőle, sikerülni fog!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!