Horoszkópok

2012.01.16. 23:02

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - január 17., kedd

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)  Munkahelyi ügyei most jól haladnak. Nincs oka csüggedésre. Készítsen egy jó időbeosztást, és akkor mindent sikerül elvégeznie. Otthonában törekedjen harmóniára, szeretetre.

Bika (április 21-május 20.)   A napokban hirtelen több elintézendő ügy szakadhat a nyakába. Mindez keveredést okozhat azzal, ha nem tudja, melyiket részesítse előnyben. Ne az ösztöneiben bízzon, rangsoroljon.

Ikrek (május 21-június 21.)  Ma egy csöppet sem áll a helyzet magaslatán. Ha ma kell megvívnia egy csatát, nagy eséllyel kudarcot vallhat. Lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, el kéne gondolkodnia a váltáson.

Rák (június 22-július 22.)  Kifejezetten idegesítheti, ha nem látja tisztán, hogy mi zajlik ön körül. Ezen nem is lehet csodálkozni, de maradjon higgadt. Főleg azért, mert konkrét események miatt is nyugtalankodhat.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)   Ma sportolnia kellene egy keveset. Ha teheti, menjen el úszni, de megelégedhet a tornával is, vagy fusson, esetleg vágjon bele a téli sportok egyikébe. Most van rá lehetőség.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Minden körülmények között őrizze meg nyugalmát! Biztonságérzetére most igazán szüksége lehet. Állítsa sorrendbe a legfontosabb dolgokat és munkájában így haladjon.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Tudhatná, hogy nem minden arany, ami fénylik. Sajnos így van ez az emberekkel is. Ön szavahihetőség, becsület dolgában felette áll azoknak, akik mostanában körbeveszik.

Skorpió (október 24-november 22.)   A karrierje érdekében meg kellene beszélnie munkatársaival, főnökével a további terveit. Az őszinte szó nagyot lendíthet most a sorsán. Magánéletében is ehhez tartsa magát.

Nyilas (november 23-december 21.)  Kollégái szerint ön most kifejezetten vonzó és kedves. A társaság középpontja, amit egyesek viszont nem néznek jó szemmel. A régi kedvesekre azonban ne hallgasson.

Bak (december 22-január 20.)  Ma ma semmi esetre se hagyja magát felidegesíteni. Legyen nyugodt, tegye a dolgát, de ne akarjon csodát művelni. Hallgassa meg a környezetében megfogalmazott véleményeket.
 
Vízöntő (január 21-február 20.)  Kell egy kis szünet mindenkinek. Legyen a mai a megfontolás napja. Bármiben kell is döntenie, várjon, most minden válasz elhamarkodott lenne. Nem kergeti a tatár.

Halak (február 21-március 20.)  Most nem szabad elzárkóznia az újítások, átszervezések elől. Vegyen részt aktívan a körülményei alakításában. Még előny is fakadhat belőle.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!