Horoszkópok

2012.01.27. 23:03

Napi horoszkóp

Az Ikrek tegye rendbe a dolgait, a Halaknak a hétvége is munkával telik.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Kellemesen csalódhat ma az emberekben. Egy váratlan problémája adódhat, amelyet azonban meglepően hamar sikerül megoldania, mert mindenütt segítőkészséget tapasztal.

Bika (április 21-május 20.) 
Kellemetlen hangulatban ébredhet, és ez az egész napját meghatározza. Jobb lenne, ha kerülné is mások társaságát, nehogy átragadjon rájuk a rosszkedve. Az egyedüllét ilyenkor hasznos.

Ikrek (május 21-június 21.)
Kedvező ez a nap arra, hogy rendbe tegye a dolgait. Takarítson maga körül, rendezze a számláit és egyéb hivatalos iratait. A gondolatait sem ártana rendbe szedni, jót fog tenni.

Rák (június 22-július 22.) 
Ha ma pénzt kérnek öntől, inkább ne adjon. Nem biztos, hogy az illető visszaadná, és az is lehet, hogy hamarosan önnek is szüksége lesz a tartalékaira. Ne legyen könnyelmű!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
A növekvő hold furcsa hangulatba hozhatja ma. Jobb lesz, ha nem marad egyedül, mert baljós gondolatai támadhatnak. Túl sötéten láthatja a jövőt, pedig erre tulajdonképpen nincs oka.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
A fantáziája ma messzire röpítheti a valóságtól. Az álmodozás gyakran hasznos lehet, de azért vegye figyelembe a realitásokat is. Túlságosan sok a ha... a terveiben.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Ez a nap legyen az édes semmittevésé, ráfér már önre egy kis lustálkodás. A tennivalói megvárják, az is fontos, hogy feltöltekezzen a feladatokra, alaposan kipihenje magát.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Fontos elhatározásokra juthat a hétvégén magánéleti kérdésekben. Hosszú ideje húzódó válságot kell megoldani, éppen ezért alaposan fontolja meg, melyik megoldást választja.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Olyan változások történhetnek a közvetlen környezetében, amelyek az ön életére is hatással lesznek. Nem tehet semmit ez ellen, éppen ezért próbálja a javára fordítani a dolgokat.

Bak (december 22-január 20.) 
Erős hangsúlyt kaphatnak a hétvégén a szerelmi, párkapcsolati ügyek. Ha vannak, azért, ha meg nincsenek, akkor éppen a hiányuk miatt. Az érzéseit mindenesetre ne zúdítsa másokra.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ön egy rendkívül melegszívű ember, és ezt mások gyakran kihasználják. Így történhet ez most is. Tudja, hogy átverik, mégis segít valamiben. Meg kellene tanulnia nemet mondani.

Halak (február 21-március 20.)
Hiába van hétvége, önnek ez is zömmel a munkáról szólhat, az határozhatja meg az idejét vagy a gondolkodását. Ha lehet, próbáljon lazítani is!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!