Horoszkópok

2012.05.08. 22:01

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - május 9., szerda

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)  Magánélete ügyes-bajos dolgai kötik le a figyelmét, munkahelyén is alig-alig tud a feladataira koncentrálni. Ne is erőltesse, ha megteheti, inkább menjen ma haza korábban!

Bika (április 21-május 20.)   Kisebb pénzügyi problémái adódhatnak a mai napon, ne szégyelljen segítséget kérni, higgye el, a barátai ugyanolyan önzetlenek önnel, mint ahogyan ön is az lenne velük.

Ikrek (május 21-június 21.)  A szerelemben a partnere szokatlan élményekkel ajándékozza meg, ami igencsak jólesik önnek! Egészségügyi problémái is megszűnőfélben vannak, hála az ön hozzáállásának!

Rák (június 22-július 22.)  Ha soha nem mer kockáztatni, akkor nem is győzhet. Szedje össze a bátorságát, kapott pont elég jelet ahhoz, hogy belül tudja, ön is szimpatikus a másiknak. Ne féljen, nincs rá oka!
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)   Ha teheti, halassza el a ma esedékes szerződéskötést, a csillagok ugyanis váratlan bonyodalmakat jeleznek az üggyel kapcsolatosan! Jegelje a dolgot még pár napig.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Itt az ideje, hogy kimutassa a partnerének, mit is érez iránta. Higgye el, nem fog nehezére esni és neki is jól fog esni! Munkahelyén pedig nyugodtan visszavehet a tempóból.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Munkatársai nem nézik jó szemmel, hogy önt bízta meg a főnöke egy új feladattal. Ne törődjön velük, az irigység beszél belőlük. Tegye a dolgát becsülettel, ahogy eddig is!

Skorpió (október 24-november 22.)   Néha beborul az ég, máskor meg süt a nap. Most önnél az előző van, borús a kedve, és még csak nem is tudja, miért. Ne is gondolkodjon rajta, fogadja el: ez egy ilyen nap.

Nyilas (november 23-december 21.)  Szétszórtsága ma komoly gondot okoz, nem ér oda időben a megbeszélt találkozóra, ami pedig fontos lett volna önnek. Hiába, késő bánat, ezen már nem tud változtatni.

Bak (december 22-január 20.)  Mára elvonultak a viharfelhők a feje fölül, élvezze, hogy ez a nap csendesen telik, a következő napokban ugyanis egy családi bonyodalom kellős közepébe fog csöppenni.
 
Vízöntő (január 21-február 20.)  Úgy tűnik, rosszul kormányozza élete hajóját, mert kapcsolata bizony zátonyra futott. Tanuljon a múltban elkövetett hibáiból, s kezdje tiszta lappal az új életét!

Halak (február 21-március 20.)  Kedvezőtlen előjelű ez a nap: teli van vívódásokkal, döntéskényszerbe kerül, ráadásul egészségi állapota is erőteljesen aggasztó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!