Horoszkópok

2012.05.09. 22:01

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Horoszkóp - május 10., csütörtök

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)  Kiegyensúlyozottság, nyugalom, harmónia jellemzi a Kosok mai napját. Igazán nem lehet okuk panaszra! Sőt, még egy kis meglepetés is belefér a nap végén!

Bika (április 21-május 20.)   A mai napon megoldódnak a financiális problémái, fellélegezhet, kiengedheti végre a nadrágszíjat. Este szervezzen közös programot a barátaival, mindenkire ráfér a lazítás!

Ikrek (május 21-június 21.)  Ne halassza az utolsó pillanatra, már ma kezdje el szervezni a hétvégi családi eseményt. Eközben az egészségéről se feledkezzen meg: menjen a szabadba sportolni!

Rák (június 22-július 22.)  Miután félrerakta és legyőzte a felesleges aggodalmait, a mai napon felkerül a pont az i-re: olyan meglepetésben lesz része, ami legmerészebb álmaiban sem fordult még elő!
 
Oroszlán (július 23 -augusztus 23.)   Ne bocsátkozzon felesleges, véget nem érő vitatkozásba a munkahelyén, úgyis csak ön kerülne ki vesztesen. Tudja az aranyszabályt: a főnöknek akkor is igaza van, ha nincs!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Miért nem képes a megbocsátásra? Ön még soha nem követett el hibákat? A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy ezen elgondolkodjon és megtegye a megfelelő lépéseket!
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.)  A mai napon is tovább folynak a munkahelyi áskálódások ön ellen. Ilyenkor legjobb, ha kivesz pár nap szabadságot, mire visszatér, meglátja, lecsendesedik a vihar.

Skorpió (október 24-november 22.)   Új állásajánlatot kap ma, ám fogadja ezt kellő óvatossággal, feltétlenül nézzen utána, mielőtt igent mondana. Egy vitás ügyben pedig állást kell foglalnia!

Nyilas (november 23-december 21.)  Rugalmasságának köszönhetően nem akad ma fenn a váratlanul felmerült pénzügyi nehézségeken, olyan könnyedén kezeli őket, hogy az már irigylésre méltó.

Bak (december 22-január 20.)  Ma komoly elhatározásra jut: úgy dönt, hogy nagyobb lakásba költözik. Ehhez persze sok pénzre és némi szerencsére is szüksége lesz. Várja ki a megfelelő alkalmat!
 
Vízöntő (január 21-február 20.)  Ma egyszerűen nem képes uralkodni az érzelmein és az indulatain, ezért olyanokat is megbánt, akiket persze nem kellett volna. Ne restelljen bocsánatot kérni!

Halak (február 21-március 20.)  Ma nem árt, ha vigyáz a szájára: jól gondolja meg, kinek és mit mond! Később már nem szívhatja vissza, és könnyen félreértelmezik a mondandóját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!