Horoszkópok

2012.06.05. 22:01

Napi horoszkóp - A Mérlegre ma féltékenyek lehetnek

Címkék#horoszkóp

A Bak életében nagyon kellemes időszak következik, és a Bika előtt is jó lehetőségek nyílhatnak meg.

Napló Online

Kos (március 21.-április 20.)  Néha úgy érzi, hogy átcsapnak a feje felett a hullámok, a segítség éppen akkor marad el, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá. Sebaj, abban is van öröm, ha az ember egymaga áll a gáton.

Bika (április 21.-május 20.)   A közelmúltban felfigyeltek a tehetségére, ez nagy kitüntetésnek számít, hiszen annyi jó embert nyel el az ismeretlenség. Lehet, hogy ön még nem tudja, de jó lehetőségek nyílnak ön előtt.

Ikrek (május 21.-június 21.)  Számtalan problémával küzd, ezt a környezete megértéssel fogadja, de néha hiányzik onnan, ahol az önhöz közel állóknak szükségük lenne a segítségére. Ne hagyja egyedül a munkatársait.

Rák (június 22.-július 22.)   Lassan, komótosan is lehet a világot figyelni, nem kell állandóan kapkodni, sietni. A dolgok olykor maguktól megoldódnak, érdemes kivárásra játszani. Persze mindez gyakran vissza is üthet.
 
Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)   Ön igazi védelmezője a családnak és a családi értékeknek. Szerencsére nem vaskalapos típus, ezért mindig szót lehet önnel érteni, még a legérzékenyebb témákban is.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)  Finom modora, határozott értékrendje tisztelettel tölti el a környezetét. Nem sejtik, hogy számos alkalommal önben is ég az indulat és komolyan megharagszik a méltatlanokra.
 
Mérleg (szeptember 24.-október 23.)  Szavainak mindig súlya van, véleményére mindenki odafigyel. De vigyázzon, mert ez féltékennyé teheti azokat, akik az állásukat vagy a pozíciójukat féltik öntől.

Skorpió (október 24.-november 22.)   Igen csípős megfogalmazásokat enged meg néha magának, a környezetéből alig van olyan, aki ne szisszent volna fel egy-egy találó, gúnyos mondatán. Legyen jóindulatú, ha kritizál.

Nyilas (november 23.-december 21.)  Alapvetően megbocsátó típus, ami időnként azért is jó, mert ön is igényt tarthat mások elnézésére. Tudja magáról, hogy nem hibátlan ember, de azt is tudja, hogy őszinte.

Bak (december 22.-január 20.)  Nagyon kellemes időszak következhet be az életében. Az új kihívások frissé és lendületessé teszik, semmit sem csinál rutinból vagy unottan. Önön múlik, ez az állapot meddig tart.
 
Vízöntő (január 21.-február 20.)  Kitartó munkával elérheti azt, amire vágyott, amiért évek óta keményen dolgozott. Fontos azonban, hogy tudjon egy kicsit lazítani is, hogy élvezni tudja mindazt, amit elért.

Halak (február 21.-március 20.)  Mázsás súlyokat cipel, munkahelyén folyamatosan túlterhelik. Ön azonban nem ilyed meg a saját árnyékától és folyamatosan jó teljesítményt nyújt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!