Horoszkópok

2012.06.19. 22:01

Napi horoszkóp - A szingli Oroszlánok ma megtalálhatják az igazit

A Rákok sikeresebbek lehetnének, ha jobban bíznának önmagukban, a Bika ma intézze a pénzügyeit!

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Derűs napra számíthat, és ez a környezetére is jó hatással lehet. Mintha minden problémáját elfújta volna a szél. Ma szinte semmi nem tudja kihozni a sodrából, nem idegesíti magát.

Bika (április 21-május 20.) 
Ha pénzügyeket vagy üzleti ügyeket akar intézni, akkor ez a nap kiváló lesz erre. Az érzelmi kérdések megoldását viszont halassza el, mert ezekben ma nem láthat teljesen tisztán.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Valaki irigykedhet önre, és ezért a háta mögött megpróbálhatja rossz hírét kelteni. Ne foglalkozzon vele, mert akik ismerik önt, azok úgysem hiszik el a rágalmakat.

Rák (június 22-július 22.) 
Jobban kellene bíznia önmagában, és akkor sokkal sikeresebb lehetne. Ma kaphat egy váratlan, kedvező ajánlatot, amit önbizalomhiány miatt el akar utasítani elsőre, pedig nem kéne ezt tennie.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
A párkapcsolatban élő Oroszlánok ma meghitt estére számíthatnak a kedvesükkel. A szinglik viszont talán most megtalálhatják az igazit. A csillagok romantikát ígérnek.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ön szeret ok nélkül is panaszkodni, pedig ezzel elriaszt- hatja a környezetében élőket. Szeret betegségeket is beképzelni magának, és másokat ezzel traktálni. Ne tegye!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Egy váratlan esemény felboríthatja a terveit. Ha így történik, próbálja meg a legjobbat kihozni az eseményekből. Erre megvan minden esélye, ha nem veszíti el a fejét.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ön szeret piszkálni másokat, időnként ok nélkül is beléjük köt. Ezt viszont még a szerettei is nehezen viselik. Uralkodnia kellene a személyisége negatív tulajdonságain.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Jó dolgokat jeleznek mára a Nyilasoknak a csillagok. Lehet ez egy ajándék, egy kellemes meglepetés, sok minden más, de már az is jó, ha éppen nem történik semmi rossz.

Bak (december 22-január 20.) 
Örüljön az életnek! Mostanában gyakran keríti hatalmába a depresszió, szorongás, pedig erre nincs igazán oka. Gondoljon arra, sok embernek mennyivel rosszabb a sorsa.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Találkozhat egy régen látott ismerőssel, és ez új lehetőségeket hozhat az életébe. Ha romantikussá válna a kapcsolatuk, az most jót tenne önnek, mert elég sivár az érzelmi élete.

Halak (február 21-március 20.) 
Ne mondjon le az életről, az izgalmakról. Ön hajlamos belesüppedni az unalomba, pedig bőven lenne lehetősége változtatásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!