Horoszkópok

2012.06.25. 22:04

Napi horoszkóp - Az Ikrek remek napra számíthat

A Rák életében változás következik be, az Oroszlán komoly válaszút elé kerülhet.

Napló Online

Kos (március 21–április 20.) – Ma jó néhány szokatlan dolog történhet önnel, ami megváltoztathatja az egész napját. Apró bosszúságok érhetik, nehezen tudja a rendes keretek között végezni a feladatait.

Bika (április 21–május 20.) – Référne már önre a pihenés, de ha erre most nincs is még módja, legalább tervezze meg, gondolkodjon rajta, már ettől jobban érezheti egy kicsit magát. Ha teheti, kerülje el a stresszt.

Ikrek (május 21–június 21.) – Remek napra számíthat, minden a tervei szerint alakulhat. Még egy régóta halogatott dolgot is meglepően könnyen sikerül megoldania. Úgy érezheti, hogy még a lehetetlenre is képes.

Rák (június 22–július 22.) – Változásokat jeleznek önnek a csillagok. Lehet ez egy munkahelyváltás, költözködés, esetleg egy új kapcsolat. Nem is fog ártani önnek valami mozgás az életében, mert kezdett besavanyodni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Komoly válaszút elé kerülhet. Döntenie kell egy dologban, ami nem egyszerű, mert nemcsak az ön életét érinti, hanem több más emberét is. Alaposan fontolja meg, mit választ.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Teljesülhet végre egy régi álma, és akkor, amikor már szinte nem is számított rá. Igazán boldog lehet, ne hagyja, hogy mások esetleg ezt elrontsák. Élvezzen ki minden percet.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ön híres a magabiztosságáról, arról, hogy szinte semmi nem tudja kibillenteni a nyugalmából. Ma azonban nem biztos, hogy így lesz, valami erôsen próbára teheti a tűrőképességét.

Skorpió (október 24– november 22.) – Mostanában minden a tervei szerint alakul, így lesz ez ma is. A munkában és a szerelemben is remekül halad, igazán nem lehet oka panaszra. Próbáljon másoknak is adni a sikereiből.

Nyilas (november 23– december 21.) – Komoly feladattal bízhatják meg, amelyet elôször nem is akar elvállalni, mert úgy érezheti, meghaladhatják a képességeit. Legyen nagyobb önbizalma, képes lesz rá!

Bak (december 22–január 20.) – Kicsit bonyolulttá válhat ma az élete, egyszerre kellene eleget tennie komoly munkahelyi feladatoknak és magánéleti ügyeknek. Nehéz választás elé kerülhet, hogy melyiket hanyagolja.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Zűrös napokon jutott túl, igazán szüksége lenne egy kis nyugalomra. Ne hagyja, hogy mások rosszindulata elrontsa a hangulatát, engedje el a füle mellett a kellemetlen megjegyzéseket.

Halak (február 21– március 20.) – Egyre távolabb kerülhet mostanában attól, ami igazán fontos önnek. Ha nem tesz semmit, akkor meg is érdemli, hogy így legyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!