Horoszkópok

2012.11.18. 23:04

Napi horoszkóp - A Bak lazuljon el

Váratlan fordulatok következhetnek a Skorpió munkahelyén, a Kos türelmét többen próbára teszik.

Napló Online

Kos (III. 21–IV. 20.)

A mai napon többen is próbára tehetik a türelmét, ám önt nem olyan fából faragták, akit könnyen ki lehetne hozni a béketűrésből. Talán a partnerével is próbáljon türelmesebb lenni!

Bika (IV. 21–V. 20.)

Ma nem érdeklik a pénzügyek és az üzlet, csakis a magánéletére igyekszik koncentrálni. Lehet, hogy rájött, hogy mégiscsak a partnerének volt igaza, s igyekszik kiengesztelni őt? Lepje meg egy finom vacsorával.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Kellemetlen eseménnyel indulhat a nap, enyhébb egészségügyi problémája lehet. Talán a hétvégi evészet, netalán ivászat ártott meg az emésztésének, s azt nyögi ma reggel. Délután kellemes meglepetés érheti.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Igencsak meggyűlhet a baja, ha folyton csak húzza, halasztja a hivatalos ügyei intézését. Ma nem tudja tovább halasztani egy kötelező befizetését, esetleg meg is bírságolják. Ma legyen óvatos a közlekedésnél.

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Ma elveszíti a kockázatvállaló kedvét, ami nem is baj, mert az utóbbi időben túlságosan elszaladt önnel a ló. Nem muszáj mindig elsőnek lenni, álljon meg, s elmélkedjen a dolgokon.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Képes lenne bármit megtenni egy illetőért, ám könnyen lehet, hogy most csak kihasználják, hogy ön magányos. Vigyázzon, mert nagyot csalódhat, ha nem veszi észre az intő jeleket.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Egyszer fenn, egyszer lenn, ám akad egy nagy probléma: ön akkor is folyton elégedetlen, amikor fenn van. Így ma, amikor egyáltalán nem fut a szekér, konkrétan már a világ végét várja.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Váratlan fordulatok következhetnek a munkahelyén, ezek hosszabb távon hátrányosan érintik önt is. A magánéletére viszont nem lehet panasza, hiszen a partnere ma a tenyerén hordozza.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Semmi kedve reggel kibújni az ágyból, s ez a passzivitás az egész napjára jellemző lesz. Kedvetlenül áll hozzá a feladataihoz, s csak akkor lesz jobb a hangulata, amikor a partnere este átöleli.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Képtelen ma hosszabb időn keresztül a munkájára koncentrálni, úgy tűnik, hogy a hétvégét nem pihenéssel töltette. Sebaj, estére készítsen egy levendulás fürdőt, amelyben ellazulhat.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Ma szárnyakat kap a munkahelyi sikerektől, ráadásul olyan valaki illeti dicsérettel, akitől végképp nem számított rá. Tele van energiával, ne habozzon, használja ki a kreativitását!

Halak (II. 21–III. 20.)

Még most is a hétvége hatása alatt áll, s a gondolatai folyton elkalandoznak. Talán egy most induló kapcsolat köti le ennyire a figyelmét, vagy a családjában felmerülő gondok foglalják le?

 

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!