Horoszkópok

2012.11.13. 23:07

Napi horoszkóp - A Skorpió ne féltékenykedjen!

A Halak néhány problémája megoldódik, a Mérleg több ajánlat közül választhat.

Gyuricza Ferenc

Kos (III. 21–IV. 20.)

Alig tud kimászni az ágyból, ez vagy egy átmulatott éjszaka számlájára írható, vagy alvási nehézségekkel küzd. Amennyiben az utóbbiról van szó, vezesse le mozgással, sporttal a feszültségét!

Bika (IV. 21–V. 20.)

Az egészsége aggodalomra adhat okot, talán a szíve rendetlenkedik, esetleg a vérnyomásával lehet problémája. Ügyeljen az egészséges táplálkozásra, végezzen egy fokhagymakúrát és sétáljon a jó levegőn.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Nehezen viseli az egyedüllétet, magányosnak érzi az estéit. Amennyiben távkapcsolatban él, itt az ideje, hogy elgondolkodjon azon, van-e ennek jövője, vagy csupán az idejét vesztegeti?

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Ötletei megvalósításához ma segítséget kaphat, ráadásul olyan helyről, ahonnan nem is remélte. Becsülje meg a segítőit, hiszen ők azok az ismerősei, akikre a nehéz időkben számíthat!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Életében az első helyet foglalja el a család, ám akadhat valaki, aki visszaél az elkötelezettségével, s érzelmi zsarolással számolhat. Ne hagyja magát, ön mindent megtesz a szeretteiért!

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Egy ismeretlen ember kelti fel az érdeklődését és mindent megtesz annak érdekében, hogy a vonzalom kölcsönössé váljon. Ügyeljen arra, nehogy emiatt nevetséges legyen a viselkedése!

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Eddig azt sem tudta, miből fogja eltartani a családját, most meg képtelen dönteni a különböző ajánlatok közül. Ha teheti, válassza a külföldi munkavégzést, sajnos az biztosabb, mint a többi.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Semmiképpen se nyomozzon a kedves után, próbáljon végre megbízni benne! A féltékenységének valószínűleg egész máshol kell keresnie a gyökerét, talán a gyermekkorára nyúlik vissza.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Vigyázzon, mert később még megbánhatja, ha ma nemet mond egy ajánlatra, ezért alaposan fontolja meg minden döntését, mert nincs visszaút. Ma támogatókra lelhet, méghozzá nem is akármilyenekre.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Egy pillanatnyi szabadideje sincs, így aztán az egész nap kapkod, lót-fut, teszi a dolgát, hogy ne maradjon másnapra a feladatokból. Adjon magának egy kis pihenőt, másképp nem fogja bírni!

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

A mai napon kifejezetten aktív lesz, egész nap tesz-vesz, ki sem lát a munkából. Délutánra kellemes programja ígérkezik, talán baráti társaságban vagy szűk családi körben tölti a szabadidejét.

Halak (II. 21–III. 20.)

Érdekes fordulatot vehetnek a folyamatban lévő ügyei, ön sem hitte volna, hogy szinte csak úgy magától megoldódik néhány problémája. Anyagi téren mindenképpen javulásra számíthat hamarosan.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!