Horoszkópok

2015.06.18. 14:34

Horoszkóp - A Skorpió újra megállíthatatlan!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

PLT-információ

HOROSZKÓP

Kos (március 21.–április 20.) – Képes lesz minden jelenlegi problémáját gyorsan kezelni, de valami mégis nyugtalanítja. Este próbáljon meg ellazulni egy jó film előtt, vagy csak menjen el szórakozni a barátokkal!

Bika (április 21.–május 20.) – Lényeg a pozitív gondolkodás! Csak el kell hinnie, hogy az ön álmai is valóra válhatnak. Beszéljen róluk partnerének, barátainak, mert kimondva még többet megtud róluk ön is!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valaki egy igen bizalmas dolgot oszt meg önnel a nap folyamán, amire először nem is tudja, hogyan reagáljon. Talán nem is kell időt hagynia, csak mondja azt, amit gondol!

Rák (június 22.–július 22.) – Minden folyamat, ami most veszi kezdetét, hosszú-hosszú ideig meghatározó szerepet fog játszani az életében. Fontos tehát, hogy megfelelő lendülettel vesse bele magát a dolgokba!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Van, hogy nem lehet meghátrálni, és fel kell vennünk a kesztyűt. Ma egy ilyen alkalom borzolja majd az idegeit, de szerencséjére barátai a segítségére lesznek a vitában!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Máshogy gondolkodik, mint a többiek, és pont ez az, ami miatt oly sokszor ön találta meg a megoldást a munka-helyén valamilyen problémára. Ne ma kezdjen megváltozni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Átgondolt, megfontolt döntést kell hoznia, mert ha kapkod, az senkinek sem jelent majd jót. Nyilván leginkább ön issza majd meg a levét, de kollégáit is nehéz helyzetbe hozza.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Új ötletek, új barátok, lehetőségek tárháza nyílik meg ön előtt a hét utolsó munkanapján. Újra a régi formában tündököl, megállíthatatlannak érzi magát. Csak így tovább!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nagyot fordulhat a világ, ma végre ráveheti magát egy egészségesebb életvitelre. Jó érzéssel tölti majd el a váltás, ami kellő lendületet biztosít majd a hosszú távú célokhoz!

Bak (december 22.– január 20.) – Nagy baj van készülőben, ma megérzi a vihar szelét. Ha gyorsan reagál és cselekszik, akkor még menthet a gólvonalról és minimalizálhatja a közeljövőbeni problémákat.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai nap tökéletesen példázza, hogy mire is képes, ha pusztán csak jó a hangulata. Remek formában lesz ugyanis a munkahelyén, és igen szerencsés lesz a szerelemben is!

Halak (február 21.– március 20.) – Egy váratlan esemény teljesen más megvilágításba helyez egy-két dolgot. Egy őszinte beszélgetés után olyasvalaki kezdi érdekelni, akit figyelemre se méltatott eddig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!