Horoszkópok

2016.03.22. 09:43

Napi horoszkóp - A Mérleg csak folytassa, amit elkezdett!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – A mai nap az önállóságról fog szólni. Nem arról van szó, hogy magára hagyják a teendőkkel, csupán a saját útját fogja járni, és rendkívül élvezi majd, hogy ön oszthatja be az idejét!

Bika – Ha nem hagyja, hogy felbosszantsák az apró nézeteltérések, akkor jó napnak néz elébe. Próbálja minden esetben a megoldást keresni, és ne a további vitaforrásokat!

Ikrek – Rendkívül elégedett a jelenlegi helyzetével a munkahelyén, amit nem hajlandó mások kedvéért veszélybe sodorni. Azonban kevéske kockázatot néha önnek is vállalnia kell.

Rák – Kedvezőtlenül alakulhatnak a dolgok, és egy ideje rá is jár önre a rúd. Próbáljon meg kitartani, és végezni a feladatait a legjobb tudása szerint. Ne hagyja, hogy mások elvegyék a kedvét!

Oroszlán – Nagyon sokáig áhítozott valamiről, amit végül nem kapott meg. A tanulság, hogy elérhetőbb célokat kell kitűzni maga elé, és akkor sokkal több sikerélmény éri majd!

Szűz – Az elmúlt napokban nagy tehet került le a vállairól, ami teljesen felszabadította. Azóta szinte madarat lehet fogatni önnel, és tele van új elképzelésekkel. Mintha kicserélték volna.

Mérleg – Borzasztó nehezen indult be valami, amiben ugyanakkor rengeteg munkája van, de az idő elkezdte önt igazolni. Ráadásul még messze a vége, tehát csak folytassa, amit elkezdett!

Skorpió – Továbbra is megpróbálják túlhajszolni, és úgy érzi, hogy csak magán áll, vagy bukik egy ügy sikeressége. Azonban ez nem így van, hiszen csapatban dolgoznak. Tegye ezt szóvá!

Nyilas – Elég komoly versenyt alakult ki egy feladatot illetően ön és kollégái között. Kisebb lépéselőnyre is sikerült szert tenni velük szemben, amit most már nem adhat le!

Bak – Bár minden jel arra utalt, hogy erőfeszítései ellenére elbukott, de egy halvány reménysugár felcsillant a közelmúltban, amit érdemes lenne meglovagolni, amíg még nem késő!

Vízöntő – Készüljön fel, mert a viták nem, hogy nem múlnak párkapcsolatában, de a mai napon tetőzhetnek. Meg kell őriznie hidegvérét, ha továbbra is párjával képzeli el a jövőt.

Halak – Sose viselte jól, ha mások beleártották magukat a dolgaiba. Szeret egyedül dolgozni, és jól is végzi a munkáját, nincs szüksége segítségre. Ideje ezt tudatosítani ezt a többiekben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!