ingatlanbazár

2021.11.13. 11:30

Vászoly után Herenden is eladó egy vízimalom!

Pár hete bemutattunk egy ragyogó, eladó vászolyi ingatlant. Erre tessék, itt a következő malom! “A legnagyobb kincs a víz és a termőföld! Igazi vízibirodalom eladó Herenden!” kezdődik a 292 nm-es, eladó ingatlan és a hozzá tartozó, 5,7 hektáros birtok hirdetése. A kijelentéssel maradéktalanul egyetértünk. A további részleteket pedig eléggé szeretjük. Most már csak az a fránya vételár kéne, hogy meglegyen...

“A fantasztikus környezetben elhelyezkedő régi vízimalom teljes felújítására, átépítésére 2009-ben került sor. A 8,5 hektáros birtokot két oldalról a Séd patak keríti, mely állandó vízellátás biztosít a területnek, és lehetőséget ad a csodálatos kerti tavak létesítésére.

A lakóház két, vagy akár három generáció együttélésére is alkalmas, mivel terei teljesen szeparálhatóak. Így a földszinten kettő, a padlástér még be nem épített terében további lakrész alakítható ki, kis beruházással. A házban jelenleg is 3 külön WC és 3 fürdőszoba található. A tulajdonosok által használt lakrész belső két szintes. Kényelmes konyha, hatalmas nappali, előszoba, kamra, mosókonyha, az emeleten pedig 2,5 szoba, fürdőszoba pihenő található.

A ház eddig teljesen önellátó volt, saját áramtermelése, saját ivóvize van. A napokban lett rákötve az EON rendszerére. Ez lehetőséget nyújtott a kényelmes elektromos fűtés kiépítésre. A napelemek megmaradnak sőt kapacitásnövelés is lesz. [...]’

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!